Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp

Dacă ai șters din greșeală istoricul apelurilor pe WhatsApp, nu este o problemă. Vei putea să îl recuperezi dacă ai făcut un back-up al conversațiilor de pe telefonul cu Android, care va include și această listă de apeluri. Iată cum restaurezi apelurile șterse din aplicația WhatsApp pentru Android.

Găsirea istoricului apelurilor

Pentru a găsi istoricul apelurilor tale, deschide fila Apeluri din WhatsApp. Aici vei găsi apelurile primite, inițiate și pierdute. Pentru a obține mai multe informații despre un apel, atinge-l.

Ștergerea apelurilor din istoric

Pentru a șterge un apel din istoric urmează pașii aceștia:

  • Deschide fila Apeluri.
  • Atinge apelul pe care dorești să-l elimini.
  • Atinge More options (meniul cu trei puncte din dreapta sus).
  • Atinge Remove from call log.

Pentru a curăța întregul istoric al apelurilor din WhatsApp trebuie să urmezi acești pași :

  • Deschide fila Apeluri.
  • Atinge More options.
  • Atinge Clear call log.

Restaurarea istoricului apelurilor

Odată ce ai șters istoricul apelurilor, nu îl mai poți restaura decât dacă ai creat un backup anterior. Istoricul apelurilor este stocat doar în fișierul cu baza de date a conversațiilor tale.

Pentru a restaura istoricul conversațiilor, inclusiv apelurile, trebuie mai întâi să verifici dacă există un backup al acestuia în contul tău Google:

  • Deschide aplicația Google Drive și conectează-te la contul Google.
  • Atinge Meniu > Backupuri.

Dacă salvezi backupurile WhatsApp în contul Google, vor apărea în această listă. Pentru a restaura un back-up din Google Drive, trebuie să urmezi acești pași:

  • Dezinstalează și reinstalează WhatsApp.
  • Urmează pașii pentru a te loga în aplicație.
  • Atinge Restaurați când ți se solicită.

Pentru mai multă securitate, ți se poate cere să-ți confirmi identitatea pentru a restaura conversațiile. Poți face acest lucru folosind un cod primit prin SMS sau apel telefonic, dacă nu ai activat verificarea în doi pași sau criptarea integrală a backupurilor.

Unicul mod de a restaura istoricul apelurilor este printr-un backup. WhatsApp nu stochează aceste fișiere în serverele lor, așa că nu îți pot restaura lista de apeluri dacă le ceri acest lucru.

Acum ești pregătit să restaurezi istoricul apelurilor de pe WhatsApp dacă ai un backup.

Fii social, trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp este o aplicație de mesagerie și apeluri gratuite care folosește conexiunea la internet a telefonului tău. Trimite mesaje text, audio, video și documente, efectuează apeluri vocale și video, creează grupuri și partajează momente importante cu familia și prietenii, totul în siguranță datorită criptării end-to-end.

Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp
Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de comunicare foarte populară, dar uneori este necesar să păstrezi anumite conversații private și protejate de ochii curioși. WhatsApp îți permite acum să blochezi și să ascunzi conversațiile individuale, ceea ce înseamnă că chiar dacă cineva reușeșt…

Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp
Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp

Dacă ai șters din greșeală istoricul apelurilor pe WhatsApp, nu este o problemă. Vei putea să îl recuperezi dacă ai făcut un back-up al conversațiilor de pe telefonul cu Android, care va include și această listă de apeluri. Iată cum restaurezi apelurile șterse din aplicația W…