Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți.

Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozitivul mobil sau pur și simplu dorința de a lucra de acasă în mod eficient, aplicațiile de remote desktop transformă aceste nevoi în realitate. Din fericire, există o multitudine de aplicații disponibile care oferă funcții robuste și interfețe intuitive pentru a satisface diferite cerințe și preferințe.

  1. AirDroid - Android pe Computer

    AirDroid – Android pe Computer

    AirDroid este o aplicație control remote care permite utilizatorilor să își controleze dispozitivele Android de la distanță, oferind acces la fișiere, mesaje și notificări direct de pe un computer sau alt dispozitiv mobil.

  2. VNC Viewer

    VNC Viewer

    VNC Viewer transformă telefonul în telecomandă pentru computer, oferind acces la desktopul acestuia de oriunde. Cu ajutorul acestei aplicații de productivitate poți să folosești programe, să editezi documente și să muți fișiere ușor și în siguranță.

  3. AnyDesk comandă la distanță

    AnyDesk comandă la distanță

    AnyDesk este aplicația remote desktop care îți oferă o soluție rapidă și sigură pentru accesul și controlul de la distanță al computerelor. Cu această aplicație, utilizatorii pot lucra împreună pe documente, oferind suport tehnic fără probleme.

  4. TeamViewer for Remote Control

    TeamViewer for Remote Control

    TeamViewer permite utilizatorilor să se conecteze la orice computer sau dispozitiv mobil de pe glob pentru a oferi asistență sau pentru a colabora în sesiuni de lucru. Instrumentul este ideal pentru suport tehnic și muncă la distanță.

  5. Unified Remote

    Unified Remote

    Unified Remote este aplicația Android care îți transformă telefonul în telecomandă universală pentru computer, permițând controlul mouse-ului, tastaturii, și alte funcții precum controlul media, navigarea pe web și multe altele.

  6. Desktop la distanță Chrome

    Desktop la distanță Chrome

    Chrome Remote Desktop oferă o modalitate simplă și rapidă de a accesa computerul tău de la distanță, direct de pe telefonul Android. Este o aplicație utilitară excelentă pentru accesul rapid la fișierele de pe computerul de acasă sau la birou.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…