Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode prin care poți obține aceste fișiere audio.

Folosește un instrument de descărcare audio pentru Reels

Există mai multe site-uri terțe care îți permit să descarci fișiere audio din Reels direct de pe Instagram. Acestea includ:

Pentru a folosi aceste instrumente Android pe web, urmează acești pași simpli:

 • Alege audio-ul din Reel pe care vrei să-l descarci. Acesta poate fi o melodie catchy sau un clip audio popular pe care ai vrea să-l folosești în viitoarele tale conținuturi.
 • Apasă pe iconița de Share, care arată ca un avion de hârtie.
 • Apasă pe opțiunea Copy link din partea de jos a ecranului popup.
 • Inserează linkul în bara de descărcare a instrumentului pe care ai ales să-l folosești.
 • Apasă pe butonul Download pentru a extrage fișierul audio din Reel. Unele instrumente, cum ar fi Reel Saver, îți permit să asculți fișierul audio înainte de a apăsa pe butonul de descărcare.

Acum, fișierul audio va fi descărcat pe dispozitivul tău.

Folosește un convertor video to MP3

Dacă preferi, poți folosi unul dintre numeroasele instrumente de conversie video în MP3 disponibile online, precum:

Acești pași te vor ajuta să descarci audio-ul din Reels:

 • Alege Reel-ul pe care vrei să-l descarci.
 • Salvează story-ul pe telefon, apăsând pe iconița cu trei puncte, apoi pe opțiunea Save.
 • Convertește videoclipul într-un fișier audio MP3 folosind unul dintre instrumentele menționate.

Descarcă mesaje audio trimise de tine pe Instagram

Pentru a descărca audio-urile pe care le-ai trimis tu însuți pe Instagram, procesul este incredibil de simplu, datorită instrumentului „Data Download” oferit de Instagram atât pentru utilizatorii de Android, cât și iOS. Această funcție îți permite să obții descarci datele de pe Instagram, care vor fi expediate pe adresa ta de email.

Instagram îți oferă posibilitatea de a descărca toate datele stocate pe serverele sale, inclusiv audio-urile trimise. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a efectua această descărcare:

 • Deschide aplicația Instagram de pe dispozitivul tău mobil.
 • Odată ce ai intrat pe rețeaua socială, apasă pe contul tău, situat în colțul inferior al ecranului.
 • Apasă pe cele trei linii orizontale din colțul drept sus al ecranului.
 • Apasă „Your activity”.
 • Apasă „Download your information”.
 • Se va deschide un nou ecran, în care trebuie să apeși pe „Download or transfer information”.
 • Selectează doar contul de Instagram și apoi apasă „Next”.
 • Apasă „Part of your information”.
 • Selectează „Messages” și apoi apasă „Next”.
 • Alege opțiunea „Download to device” și apoi „Next”.
 • Apasă „Date range”.
 • Selectează intervalul de timp și apasă „Save”.
 • Apasă „Create files” pentru a accesa audio-urile tale de pe Instagram.

Odată ce procedura este completată, Instagram va trimite fișierele audio către adresa de email asociată contului tău de Instagram. Această metodă este extrem de utilă dacă dorești să ai acces la audio-urile trimise în trecut sau să păstrezi o copie a acestora pentru utilizare personală sau de arhivă.

Folosind aceste metode, poți descărca sau salva clipuri audio de pe Instagram pentru a le folosi în propriile tale proiecte video, iar conținutul tău rămâne fresh și relevant.

 1. Instagram

  Instagram

  Instagram este o platformă socială care permite utilizatorilor să distribuie fotografii și videoclipuri. Oferă diverse filtre și instrumente de editare, facilitând exprimarea creativă. Funcții precum Stories, Reels și sau DM extind modurile de interacțiune, promovând conținut dinamic și angajament între utilizatori. Ideală pentru conectare, descoperire și inspirație.

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…