Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram

Ești curios să afli dacă poți vedea cine îți urmărește videoclipurile pe Instagram sau te întrebi dacă creatorii pot afla când le vizualizezi creațiile? Ei bine, în acest ghid vom explora opțiunile disponibile pe Instagram pentru a înțelege mai bine cine interacționează cu videoclipurile tale. Vom demonta miturile, vom explica ce este și ce nu este posibil, și îți vom oferi sfaturi practice pentru a-ți maximiza prezența pe această platformă.

Este posibil să afli cine ți-a urmărit videoclipul pe Instagram?

Răspunsul simplu la această întrebare este nu: Nu poți ști care utilizatori au vizualizat videoclipul tău pe Instagram. Platforma nu oferă o listă a utilizatorilor care vizionează videoclipurile tale. Acest lucru înseamnă că oricine poate viziona videoclipurile tale pe Instagram și tu nu vei ști cine sunt acele persoane.

Dacă ești cineva care a vizualizat videoclipurile cuiva și te întrebi dacă acel utilizator va afla că ai făcut acest lucru, atunci nu-ți face griji, deoarece Instagram nu va notifica creatorul că ai urmărit videoclipul său.

Cum să verifici vizualizările și numărul de like-uri al videoclipului tău de pe Instagram

Deși Instagram nu îți arată numele persoanelor care au vizionat videoclipurile tale, poți vedea numărul total de vizualizări și like-uri ale videoclipurilor tale. Acest lucru te ajută să evaluezi cât de popular (sau nepopular) este videoclipul tău.

Pentru a face asta, lansează aplicația Instagram pe Android și deschide pagina ta de profil. Aici, atinge numărul curent de like-uri pentru videoclipul ale cărui statistici vrei să le vezi.

Pe pagina Likes care se deschide, în partea de sus, vei vedea numărul total de vizualizări pentru videoclipul tău. În secțiunea „Liked By„, vei vedea numărul total de like-uri, precum și numele utilizatorilor care au apreciat videoclipul tău.

Și asta este modul în care afli popularitatea videoclipului tău pe Instagram. Ai aici mai multe tips and tricks pentru a obține urmăritori pe Instagram.

Postează videoclipurile tale ca Stories pentru a vedea cine le urmărește

Dacă vrei să afli dacă cineva îți urmărește videoclipurile sau nu, poți posta videoclipul tău ca Story pe contul tău de Instagram. Poți face acest lucru și cu un Instagram Reel. După cum probabil știi deja, Instagram îți permite să vezi persoanele care urmăresc stories pe care le-ai încărcat. Adăugând videoclipul tău în Story, poți afla cine sunt cei care ți-au urmărit videoclipul.

Pentru a face asta, accesează pagina ta de profil Instagram, deschide videoclipul tău, atinge iconița avion de hârtie din dreapta și alege „Add to Story„. Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a personaliza Story-ul tău apoi postează.

După ce ai postat Story-ul și a trecut ceva timp, poți accesa Story-ul pentru a afla cine l-a vizualizat. Dacă cineva a fost interesat să urmărească videoclipurile tale, este posibil să fi verificat și Story-ul tău (ceea ce îți permite să afli cine sunt).

Nu folosi aplicații care pretind că îți arată cine a urmărit videoclipurile tale de pe Instagram

Când cauți pe motoare de căutare precum Google și Bing cum să vezi cine a vizionat videoclipurile tale de pe Instagram, s-ar putea să dai peste aplicații care pretind că te ajută să afli numele persoanelor care au vizualizat videoclipurile tale.

Trebuie să știi că aceste aplicații sunt false, și niciuna dintre ele nu te poate ajuta să afli cine a văzut videoclipurile tale de pe Instagram. Acest lucru se datorează faptului că informații sensibile, precum cine accesează videoclipurile sau pagina ta de profil, rămân la Instagram; aceste informații nu sunt transmise aplicațiilor terțe. Protejarea utilizatorilor reprezintă o măsură de securitate pe Instagram.

Dacă o aplicație susține că te poate ajuta să urmărești persoanele care au vizionat videoclipurile tale, este foarte probabil ca această aplicație să existe doar pentru a afișa reclame sau poate chiar să fie rău intenționată și încearcă să-ți fure datele personale sau contul. Evită instalarea unor astfel de aplicații pe telefonul tău, deoarece nu sunt de folos și pot să te prejudicieze sau să îți prejudicieze telefonul.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicație socială populară, axată pe distribuirea de fotografii și videoclipuri. Utilizatorii pot pune conținut foto video sub formă de reels, stories sau postări în timeline, pot urmări și interacționa cu alții și pot descoperi tendințe sau pot folosi filtre creative.

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas
Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas

Dacă ești creator sau marketer pe rețelele sociale, vrei să oferi audienței tale o experiență completă. Pentru a captura atenția oamenilor, conținutul tău trebuie să fie accesibil pentru toate audiențele. Aici intervin subtitrările automate TikTok. TikTok a introdus funcția d…

Cum să te ferești de înșelăciuni pe Instagram
Cum să te ferești de înșelăciuni pe Instagram

Rețelele sociale sunt o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Instagram, una dintre cele mai populare platforme, nu face excepție. Cu toate acestea, creșterea popularității sale atrage și numeroși escroci care încearcă să profite de utilizatori neatenți. În acest art…