Cum să folosești funcția AI Song de pe TikTok pe Android

Ai vrut vreodată să îți creezi propria muzică dar nu ai avut abilitățile, echipamentul sau timpul? Îți place să faci videoclipuri pe TikTok dar ți-ai dori să ai mai multe melodii originale și atrăgătoare de folosit? Dacă ai răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări, atunci vei adora noua funcție TikTok AI Song. În acest articol, îți vom arăta ce este, de ce să o folosești și cum să folosești funcția TikTok AI Song pentru a-ți crea propria muzică, oferindu-ți și câteva sfaturi și trucuri pentru a profita la maximum de ea.

Ce este AI Song

AI Song utilizează Bloom, un model avansat de limbaj, pentru a genera versuri pe baza prompturilor introduse de utilizatori. Aceste versuri sunt apoi asociate cu muzică dintr-un catalog predefinit, permițând crearea rapidă a muzicii pentru TikTok.

Funcția se află încă în faza experimentală, așadar este posibil să nu fie disponibilă tuturor utilizatorilor, câtă vreme nici compania nu a anunțat un calendar al implementării update-urilor necesare.

Cum să folosești AI Song

 • Deschide aplicația TikTok și selectează iconița + pentru a începe crearea unui nou videoclip.
 • Apasă pe opțiunea Sounds și alege AI Song din lista de categorii
 • Introdu un prompt pentru a genera o melodie sau selectează unul dintre prompturile sugerate de TikTok, cum ar fi „Mergând la concerte”, „Un nou început” sau „Îmbrățișând animalele de companie”.
 • Așteaptă câteva secunde pentru ca aplicația să îți creeze melodia, generând versuri care se leagă de promptul tău și asociindu-le cu muzică.
 • Poți schimba stilul melodiei schimbând între genurile pop, EDM și Hiphop pentru a găsi vibe-ul potrivit pentru videoclipul tău.
 • După finalizare, melodia rezultată va avea versuri bazate pe promptul introdus, oferindu-ți o piesă auto-generată.

Reguli de utilizare AI Song

Este important de menționat că există reguli specifice care trebuie respectate atunci când folosești funcția AI Song. Aceasta nu poate fi utilizată pentru a exploata sau a răni minori, a răspândi informații false sau personale care dăunează altora, și nici pentru a defăima, impersona sau hărțui pe alții.

De ce să folosești AI Song

Folosirea AI Song pe TikTok îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea în moduri noi și inedite, fără a fi necesar să ai cunoștințe muzicale prealabile. Poți crea rapid melodii originale pentru videoclipurile tale, personalizându-le pe baza preferințelor tale și explorând diverse genuri muzicale. TikTok devine, astfel, aplicație pentru crearea de muzică prin AI.

Este de remarcat faptul că, deși funcția AI Song nu este destinată industriei muzicale, ea marchează o nouă etapă în modul în care TikTok și compania sa mamă, ByteDance, inovează în domeniul creației muzicale digitale, oferind unelte accesibile pentru crearea și editarea audio, precum și pentru lansarea de noi servicii de streaming muzical.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

 1. TikTok

  TikTok

  TikTok este o platformă de social media unde utilizatorii își pot exprima creativitatea prin videoclipuri scurte, variind de la dansuri, glume, până la tutoriale și provocări, devenind rapid un fenomen global. Cu funcții interactive, filtre captivante și o comunitate vibrantă, TikTok oferă oportunitatea de a descoperi și partaja conținut original, conectându-te cu oameni din întreaga lume.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum să folosești funcția AI Song de pe TikTok pe Android
Cum să folosești funcția AI Song de pe TikTok pe Android

Ai vrut vreodată să îți creezi propria muzică dar nu ai avut abilitățile, echipamentul sau timpul? Îți place să faci videoclipuri pe TikTok dar ți-ai dori să ai mai multe melodii originale și atrăgătoare de folosit? Dacă ai răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări…

Cum să editezi o descriere pe TikTok după postare
Cum să editezi o descriere pe TikTok după postare

TikTok este o platformă foarte populară pentru crearea și vizionarea de videoclipuri scurte. Deși oferă multe opțiuni și caracteristici, uneori utilizatorii se confruntă cu necesitatea de a edita descrierea unui videoclip după ce acesta a fost postat. În acest articol, vom di…