Cum să folosești funcția AI Song de pe TikTok pe Android

Ai vrut vreodată să îți creezi propria muzică dar nu ai avut abilitățile, echipamentul sau timpul? Îți place să faci videoclipuri pe TikTok dar ți-ai dori să ai mai multe melodii originale și atrăgătoare de folosit? Dacă ai răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări, atunci vei adora noua funcție TikTok AI Song. În acest articol, îți vom arăta ce este, de ce să o folosești și cum să folosești funcția TikTok AI Song pentru a-ți crea propria muzică, oferindu-ți și câteva sfaturi și trucuri pentru a profita la maximum de ea.

Ce este AI Song

AI Song utilizează Bloom, un model avansat de limbaj, pentru a genera versuri pe baza prompturilor introduse de utilizatori. Aceste versuri sunt apoi asociate cu muzică dintr-un catalog predefinit, permițând crearea rapidă a muzicii pentru TikTok.

Funcția se află încă în faza experimentală, așadar este posibil să nu fie disponibilă tuturor utilizatorilor, câtă vreme nici compania nu a anunțat un calendar al implementării update-urilor necesare.

Cum să folosești AI Song

  • Deschide aplicația TikTok și selectează iconița + pentru a începe crearea unui nou videoclip.
  • Apasă pe opțiunea Sounds și alege AI Song din lista de categorii
  • Introdu un prompt pentru a genera o melodie sau selectează unul dintre prompturile sugerate de TikTok, cum ar fi „Mergând la concerte”, „Un nou început” sau „Îmbrățișând animalele de companie”.
  • Așteaptă câteva secunde pentru ca aplicația să îți creeze melodia, generând versuri care se leagă de promptul tău și asociindu-le cu muzică.
  • Poți schimba stilul melodiei schimbând între genurile pop, EDM și Hiphop pentru a găsi vibe-ul potrivit pentru videoclipul tău.
  • După finalizare, melodia rezultată va avea versuri bazate pe promptul introdus, oferindu-ți o piesă auto-generată.

Reguli de utilizare AI Song

Este important de menționat că există reguli specifice care trebuie respectate atunci când folosești funcția AI Song. Aceasta nu poate fi utilizată pentru a exploata sau a răni minori, a răspândi informații false sau personale care dăunează altora, și nici pentru a defăima, impersona sau hărțui pe alții.

De ce să folosești AI Song

Folosirea AI Song pe TikTok îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea în moduri noi și inedite, fără a fi necesar să ai cunoștințe muzicale prealabile. Poți crea rapid melodii originale pentru videoclipurile tale, personalizându-le pe baza preferințelor tale și explorând diverse genuri muzicale. TikTok devine, astfel, aplicație pentru crearea de muzică prin AI.

Este de remarcat faptul că, deși funcția AI Song nu este destinată industriei muzicale, ea marchează o nouă etapă în modul în care TikTok și compania sa mamă, ByteDance, inovează în domeniul creației muzicale digitale, oferind unelte accesibile pentru crearea și editarea audio, precum și pentru lansarea de noi servicii de streaming muzical.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o platformă de social media unde utilizatorii își pot exprima creativitatea prin videoclipuri scurte, variind de la dansuri, glume, până la tutoriale și provocări, devenind rapid un fenomen global. Cu funcții interactive, filtre captivante și o comunitate vibrantă, TikTok oferă oportunitatea de a descoperi și partaja conținut original, conectându-te cu oameni din întreaga lume.

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas
Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas

Dacă ești creator sau marketer pe rețelele sociale, vrei să oferi audienței tale o experiență completă. Pentru a captura atenția oamenilor, conținutul tău trebuie să fie accesibil pentru toate audiențele. Aici intervin subtitrările automate TikTok. TikTok a introdus funcția d…

Cum îți transformi contul de TikTok în cont privat pe Android
Cum îți transformi contul de TikTok în cont privat pe Android

TikTok este o rețea socială extrem de populară, dar uneori ai nevoie de puțină intimitate. Dacă vrei să-ți ascunzi complet contul de alți utilizatori, TikTok îți oferă o funcție specifică pentru a face acest lucru. Iată cum să activezi această funcție pe un dispozitiv Android…