Cum să editezi o descriere pe TikTok după postare

TikTok este o platformă foarte populară pentru crearea și vizionarea de videoclipuri scurte. Deși oferă multe opțiuni și caracteristici, uneori utilizatorii se confruntă cu necesitatea de a edita descrierea unui videoclip după ce acesta a fost postat. În acest articol, vom discuta cum să faci asta și alte detalii utile legate de descrierile pe TikTok.

Ce sunt descrierile de clip pe TikTok?

Descrierile pe TikTok sunt segmente de text care însoțesc conținutul tău pe TikTok. Ele au scopuri variate, cum ar fi oferirea de context, transmiterea de informații, inducerea umorului sau subtitrări tradiționale pentru vizualizatorii care nu au acces la audio. Poți adăuga descrieri automat sau manual.

De ce sunt importante descrierile clipurilor pe TikTok

Pe lângă faptul că oferă umor și informații, descrierile pe TikTok îmbunătățesc semnificativ accesibilitatea pentru mulți indivizi. Mai mult, în acest fel ajuți algoritmul de căutare al aplicației să trimită utilizatorii la clipurile tale în funcție de cuvintele-cheie adăugate.

 • Descrierile pot face conținutul tău mai comprehensibil pentru un public mai larg.
 • Descrierile pot captura atenția urmăritorului cu efort minim.
 • În cazul unor dificultăți tehnice, cum ar fi problemele cu sunetul, descrierile adăugate la videoclipurile TikTok pot fi de mare ajutor.

Cum adaugi sau modifici descrierea unui clip pe TikTok după ce l-ai postat

TikTok nu îți permite să editezi descrierea unui videoclip după postare. Există totuși o soluție, astfel încât să nu fie nevoie să reînregistrezi și să repostezi același conținut.

Pași pentru actualizarea descrierii:

 • Apasă pe iconița „Me“ din partea dreaptă-jos a ecranului tău.
 • Selectează videoclipul, apoi apasă pe „horizontal ellipsis“ (trei puncte orizontale) din dreapta.
 • Selectează „Save Video“.
 • După salvarea videoclipului, repostează-l cu noua descriere. Apasă pe simbolul „+“ în partea de jos a ecranului.
 • Alege „Upload“ în partea dreaptă a butonului roșu de înregistrare.
 • Vei vedea o listă cu imaginile și videoclipurile tale. Selectează-l pe cel salvat din TikTok, apoi apasă „Next“.
 • Apasă din nou pe „Next“ în colțul din dreapta-sus. Poți adăuga text, stickere și efecte pe această pagină.
 • Pentru a treia oară, apasă „Next“ în secțiunea din dreapta-jos a ecranului.
 • Actualizează descrierea și schimbă preferințele de public.
 • Selectează „Post“.

Cum să faci modificări la un draft:

 • Deschide TikTok și vizitează-ți profilul. Apoi, apasă pe „Drafts“.
 • Selectează videoclipul pe care dorești să-l editezi și să-l publici.
 • Apasă pe săgeataback“ în colțul din stânga-sus.
 • Editează descrierile, publicul și fotografia de copertă.
 • Apasă „Post“ pentru a publica videoclipul sau alege „Drafts“ pentru a-l salva și a face mai multe modificări mai târziu.

Notă: Fii conștient că proiectele tale sunt salvate în contul tău TikTok, dar dacă ștergi aplicația TikTok sau cureți cache-ul, toate drafturile tale vor fi șterse.

 1. TikTok

  TikTok

  TikTok este o aplicație de social media care permite utilizatorilor să creeze și să descopere videoclipuri scurte, pline de creativitate. Cu funcții diverse precum filtre moderne și efecte speciale, TikTok stimulează expresia artistică și conectează persoane din întreaga lume printr-o experiență de divertisment unică.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum să folosești funcția AI Song de pe TikTok pe Android
Cum să folosești funcția AI Song de pe TikTok pe Android

Ai vrut vreodată să îți creezi propria muzică dar nu ai avut abilitățile, echipamentul sau timpul? Îți place să faci videoclipuri pe TikTok dar ți-ai dori să ai mai multe melodii originale și atrăgătoare de folosit? Dacă ai răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări…

Cum să editezi o descriere pe TikTok după postare
Cum să editezi o descriere pe TikTok după postare

TikTok este o platformă foarte populară pentru crearea și vizionarea de videoclipuri scurte. Deși oferă multe opțiuni și caracteristici, uneori utilizatorii se confruntă cu necesitatea de a edita descrierea unui videoclip după ce acesta a fost postat. În acest articol, vom di…