Cum creezi un chat AI pe Instagram

Instagram este o platformă cunoscută pentru modul său de a conecta oameni din întreaga lume.

Acum există o noutate interesantă: posibilitatea de a crea un chat AI pe Instagram. Fie că dorești un asistent virtual sau pur și simplu vrei să te distrezi, Instagram îți oferă acum opțiunea de a interacționa cu diferite tipuri de AI. În acest articol, îți voi arăta cum să folosești această funcție și ce aspecte să ai în vedere în timpul procesului.

Cum începi un chat AI pe Instagram

Pentru a începe un chat AI pe Instagram, deschide aplicația Instagram pe telefonul Android.

  • Apasă pe iconița de Mesaje din colțul din dreapta sus al ecranului și apoi pe iconița stilou și hârtie pentru a crea un mesaj nou.
  • În partea de sus a paginii, vei vedea opțiunea Creează un chat AI – apasă pe săgeata din dreapta acesteia.
  • De aici, vei vedea multe opțiuni de boti AI cu care poți începe o conversație. Dacă ai nevoie de un răspuns la o întrebare, poți încerca Meta AI, care funcționează ca un asistent virtual.
  • Dacă vrei să te distrezi, poți folosi Dungeon Master pentru a crea o poveste aventuroasă sau Carter pentru sfaturi în dating. Experiența chatului AI este variată și pentru toate gusturile. Încearcă fiecare chatbot pentru productivitate sau distracție.

Pentru a începe un chat, pur și simplu apasă pe iconița botului cu care vrei să vorbești și mesajul va apărea imediat. Poți fie să pui o întrebare la alegere, fie să selectezi o întrebare din sugestiile de deasupra casetei de mesaje. Botul va răspunde rapid, iar tu poți răspunde la mesajul de pe Instagram pentru a începe o conversație reală.

Dacă apeși pe iconița i din colțul din dreapta sus, ai opțiunea de a partaja conversația cu alții, de a afla cum sunt create modelele AI și chiar de a găsi profilul Instagram al botului AI cu care lucrezi. Dacă apeși pe profil, poți urmări AI-ul ca pe orice alt utilizator.

Dacă crezi că ai avut o interacțiune bună sau rea cu botul AI, poți oferi feedback. Lângă răspunsurile de la AI, vei vedea butoanele cu degetul mare în sus și în jos – apasă pe cel pe care vrei să-l folosești pentru feedback.

Este important de menționat că chatul AI este disponibil doar în aplicația mobilă. Site-ul web nu beneficiază de această funcție.

Ce să ai în vedere când folosești chatul AI pe Instagram

Când folosești chatul AI, sunt câteva detalii importante de reținut.

Fii atent la informațiile pe care le oferă botul AI. Uneori, acestea pot fi inexacte sau incomplete. De exemplu, dacă folosești „Creative Writing Partner” ca asistent la scris, există posibilitatea ca feedbackul să fie incorect sau să nu observe toate greșelile.

De asemenea, trebuie să știi că Meta poate folosi mesajele tale pentru a-și antrena AI-ul. Din acest motiv, este mai bine să nu oferi AI-ului informații personale. Aceasta devine una dintre regulile de bază pentru securitate pe Instagram.

În plus, trebuie să știi că dacă ștergi chatul, totul va fi pierdut definitiv pentru tine. Dacă reîncepi chatul, AI-ul nu își va aminti conversația anterioară. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că Meta nu va avea în continuare acces la informațiile respective.

O conversație completă cu chatul AI pe Instagram

Instagram face cu adevărat experiența AI distractivă pentru cei care nu sunt familiarizați cu tehnologia sau sunt reticenți față de ea. A fi parte dintr-o poveste aventuroasă sau a dezbate despre sporturi este întotdeauna o modalitate de a arăta ce poate oferi tehnologia.

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială bazată pe distribuirea de poze și clipuri video. Împărtășește momente din viața ta cu prietenii sau creează un brand puternic pentru afacerea ta. De asemenea, folosește instrumentele AI din chat pentru a afla lucruri noi sau pentru a lămuri diverse probleme.

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…

Cum golești memoria cache a Telegram pe telefonul Android
Cum golești memoria cache a Telegram pe telefonul Android

Memoria cache a Telegram reprezintă un spațiu destinat stocării temporare a informațiilor pentru a evita descărcarea lor repetată și costurile de date. Totuși, memoria cache poate ocupa mult spațiu pe telefon și poate încetini performanța acestuia. Prin urmare, este important…

Cum creezi un chat AI pe Instagram
Cum creezi un chat AI pe Instagram

Instagram este o platformă cunoscută pentru modul său de a conecta oameni din întreaga lume. Acum există o noutate interesantă: posibilitatea de a crea un chat AI pe Instagram. Fie că dorești un asistent virtual sau pur și simplu vrei să te distrezi, Instagram îți oferă acum …