Cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram

Meta introduce noi funcții în Instagram destinate unei experiențe vizuale unice. Fotografiile de profil dinamice au devenit o noutate populară pe Instagram. Nu numai că atrag atenția, dar și oferă utilizatorilor o modalitate diferită de a se exprima. În cele ce urmează, îți vom arăta cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram.

Ce este o imagine de profil dinamică

O fotografie de profil dinamică pe Instagram nu este o simplă imagine statică, ci este animată sau în mișcare. Acest tip de fotografie poate varia de la un simplu GIF animat la o scurtă secvență video care se repetă.

Scopul acestei caracteristici este de a face profilul utilizatorului mai atractiv și interactiv. Aceasta oferă o modalitate nouă pentru utilizatorii Instagram de a-și exprima personalitatea și creativitatea, diferențiindu-se de profilurile tradiționale.

Cum setezi o fotografie de profil dinamică pe Instagram

Imaginea dinamică de profil presupune un swipe care schimbă poza de profil cu avatarul tău. Este neapărat nevoie să ai un avatar creat pe Instagram. În cazul în care nu l-ai făcut deja, ai aici un tutorial despre cum creezi un avatar pe Instagram și cum îl folosești.

Pentru a pune o poză dinamică la profil pe Instagram, urmează pașii aceștia:

  • Actualizează Instagram. Asigură-te că ai cea mai recentă versiune a aplicației.
  • Mergi la profil
  • Apasă lung pe poza ta de profil.
  • Selectează avatarul.
  • Bifează Add to profile picture.

Acum poți da swipe la poza de profil și poți vedea cum se transformă într-un avatar animat. De asemenea, ține cont că în acest fel îți poți ascunde poza de profil.

Nu toți utilizatorii au acces imediat la această caracteristică. Instagram are obiceiul de a lansa funcții noi pentru anumite grupuri de utilizatori la început. Dacă după ultima actualizare funcția încă nu este disponibilă, va trebui să aștepți ca update-ul să fie distribuit în regiunea ta.

De asemenea, trebuie să ții cont că fotografiile de profil dinamice sunt optimizate pentru a funcționa pe dispozitivele mobile, deci s-ar putea să nu arate la fel de impresionant pe Instagram pentru PC.

Instagram este într-o continuă evoluție, aducând în mod constant caracteristici noi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Fotografia de profil dinamică este doar una dintre aceste inovații care oferă un nou nivel de personalizare și exprimare. Urmează pașii de mai sus și pune-ți profilul în mișcare!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea social media de la Meta axată pe distribuirea de imagini și clipuri video. Încarcă pozele direct în aplicație, editează-le și pune-le efecte și filtre apoi distribuie-le sub formă de story, post sau reel. Tot pe Instagram îți poți promova afacerea sau brandul personal.

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…