Cele mai bune jocuri de unit elemente pentru Android

Iei două elemente și le unești pentru a crea un element mai bun. Această logică simplă a creat un gen separat de jocuri pentru Android care este din ce în ce mai apreciat. De la plăci cu numere la monștri sau pietre prețioase, orice poate fi unit într-o grafică impresionantă. Iată, așadar, cele mai bune jocuri de unit elemente pentru Android.

  1. 2048 Original

    2048 Original

    2048 Original este un joc sliding puzzle pentru Android. Mișcă piesele de pe tablă și alătură două de aceeași valoare pentru a le uni. Va trebui să repeți acest proces până ajungi la suma de 2048, iar de aici ai opțiunea de a continua sau de a începe un joc nou. Este mai complicat decât pare.

  2. Griddie Islands

    Griddie Islands

    În jocul Griddie Islands va trebui să unești insule mici pentru a crea una mai mare. În același timp, va trebui să unești și elementele simple de pe insulă pentru a crea forme complexe. Acest joc puzzle logic pentru Android îți cere îndemânare și planificare și te va ține în priză garantat.

  3. Medieval Merge: Epic RPG Games

    Medieval Merge: Epic RPG Games

    Medieval Merge: Epic RPG Games este un joc upgrade pentru Android. Descoperă un ținut medieval plin de magie și mistere. Combină itemii găsiți în arme sau armuri valoroase pentru a crește valoarea atacului sau a apărării. În acest fel vei putea învinge vrăjitorul rău și vei aduce pacea în ținut.

  4. Merge Mayor - Idle Village

    Merge Mayor – Idle Village

    Merge Mayor – Idle Village este un joc de construit orașe pentru telefonul cu Android. Începi dezvoltarea unui oraș pornind de la câteva elemente pe care le combini pentru a crea instrumente, clădiri, ferme sau chiar peisaje. Se poate juca atât online cât și offline.

  5. NecroMerger - Idle Merge Game

    NecroMerger – Idle Merge Game

    NecroMerger – Idle Merge Game este un joc puzzle scary pentru Android. Folosește magia neagră pentru a invoca o armată formată din schelete, zombi, demoni și alte creaturi întunecate pentru a cuceri un ținut. Combină-ți soldații până îi aduci la nivelul de brute cărora nimeni nu le stă în cale și întinde-ți stăpânirea peste tot.

  6. Om Nom: Merge

    Om Nom: Merge

    Om Nom: Merge este un joc de acțiune pentru Android. Condu-ți prietenii prin pădure și mâncați tot excesul de fructe pentru a restabili echilibrul. Îți poți uni prietenii pentru a le crește puterea și a avea la dispoziție abilități noi.

  7. Royal Dice : Random Defense

    Royal Dice : Random Defense

    Royal Dice: Random Defense este un joc apărare turn pentru Android. Realizat în stil minimalist, acesta constă în amplasarea strategică a unor turnuri care opresc invadatorii. Aceste turnuri pot fi upgradate sau pot fi unite între ele dacă au aceeași valoare pentru a crește forța de atac și a opri invadatorii mai eficient.

  8. Triple Town

    Triple Town

    Triple Town este un joc labirint pentru Android. Trebuie să construiești cel mai mare oraș cu putință. Faci acest lucru prin unirea a trei sau mai multe elemente identice: trei elemente iarbă pentru un tufiș, trei tufișuri pentru un copac etc. În final, vei umple planșa de joc cu case, catedrale și castele. Ai grijă la urși, aceștia vin să strice ce ai construit.

  9. Vivid Knight

    Vivid Knight

    Vivid Knight este un joc roguelike pentru Android în care trebuie să găsești o piatră magică pentru a salva lumea de extratereștri. Aceștia au o tehnologie net superioară pe care însă o poți folosi în avantajul tău. Fiecare erou are o abilitate unică iar NPC vor lupta de partea ta.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…