Cele mai bune jocuri Android pentru petreceri pe care să le descarci

Petrecerile organizate acasă sunt excelente deoarece aduc împreună prietenii apropiați. Acasă se pot vedea filme sau se pot juca jocuri de societate fără inhibițiile pe care trebuie să le ai în public. De aceea, îți prezentăm șase jocuri Android pentru petrecerile de acasă pe care să le descarci și să le joci împreună cu prietenii.

  1. Truth Or Dare

    Truth Or Dare

    Truth or Dare este o aplicație lifestyle pentru Android prin care îți vei cunoaște mai bine prietenii. La noi în țară jocul este cunoscut drept Adevăr sau Provocare. Îți pune în față opțiunea de a alege între a dezvălui un adevăr incomod despre tine sau a executa o poruncă. Are trei moduri – copii, adolescenți și adulți – și este potrivit pentru toate vârstele.

  2. Dark Stories

    Dark Stories

    Dark Stories este un joc puzzle pentru Android creat pentru a fi jucat la petreceri. Adună-ți prietenii și rezolvați împreună cazurile misterioase. Fiecare va trebui să pună întrebări la care povestitorul răspunde cu DA, NU sau IRELEVANT iar acesta va trebui să dea indicii când povestea ajunge într-o zonă fără ieșire. Interpretând răspunsurile, participanții vor afla deznodământul.

  3. Among Us

    Among Us

    Among Us este un joc de acțiune pentru Android pe care mai mulți prieteni îl pot juca la o petrecere, când sunt legați la același Wi-Fi. Derivat dintr-un joc de societate, un grup de prieteni va trebui să descopere ucigașul dintre ei folosindu-se de indiciile și urmele pe care acesta le lasă. AndroidListe România îți oferă un tutorial despre cum se joacă Among Us și tot ce trebuie să știi pentru a câștiga.

  4. Heads Up!

    Heads Up!

    Heads Up! este un joc Android pentru prieteni. Se joacă pe sistemul cu cartea la frunte: primul jucător ține telefonul în dreptul frunții cu ecranul îndreptat spre ceilalți participanți. Aceștia îi pot da indicii pentru a găsi răspunsul, însă niciodată unele explicite. Temele sunt diferite, de la actori și artiști până la mimică și tehnologie.

  5. Would You Rather? The Game

    Would You Rather? The Game

    Would You Rather? The Game este un joc de societate pentru Android în care ai de ales între două scenarii dificile. Acestea sunt actualizate frecvent astfel încât vei avea tot timpul provocări noi pentru atunci când te întâlnești cu prietenii.

  6. Tabu (Taboo)

    Tabu (Taboo)

    Tabu (Taboo) este un joc Android în care se confruntă două echipe de prieteni. Alegeți un cuvânt pe care cealaltă echipă trebuie să îl ghicească și stabiliți regulile care nu trebuie încălcate: cuvinte interzise, forme de plural sau gesturi care ar face jocul prea ușor. Jocul se termină atunci când una dintre echipe ajunge la numărul prestabilit de puncte.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…