Cele mai bune aplicații VPN pentru Android gratuite

Pentru a beneficia de securitate crescută pe internet, este bine să folosești servicii dedicate. Un antivirus sau antispyware nu este de ajuns, pentru că acestea nu te vor proteja de tracking sau de alte pericole.

Două opțiuni valide sunt TOR sau VPN. Dintre acestea, aplicațiile VPN sunt mai sigure deoarece folosesc criptări maxime, proxi-uri și ascund adresa IP reală, totodată oferind acces la site-uri blocate în țara ta. Iată cele mai bune aplicații gratuite VPN pentru Android.

 1. ProtonVPN - Secure and Free VPN

  ProtonVPN – Secure and Free VPN

  ProtonVPN – Secure and Free VPN este o aplicație de securitate mobilă pentru Android. Cu ajutorul ei te poți conecta în siguranță pe internet folosind criptări puternice, fără ca traficul să fie logat și în mod complet anonim.

 2. Windscribe VPN

  Windscribe VPN

  Windscribe VPN este o aplicație utilitară pentru Android cu ajutorul căreia îți protejezi identitatea online. Este gratuită și oferă un trafic de 10 GB pe lună. Blochează reclamele, trackerele și îți criptează datele.

 3. Hotspot Shield Free VPN Proxy

  Hotspot Shield Free VPN Proxy

  Hotspot Shield Free VPN Proxy este un instrument pentru Android care te ajută să deblochezi conținutul internet care este restricționat în țară. Printre beneficiile sale se mai numără ascunderea adresei IP și a locației, este gratuit și nelimitat și nu îți loghează activitățile.

 4. TunnelBear VPN

  TunnelBear VPN

  Aplicația Android TunnelBear VPN este un instrument de bază dacă dorești să navighezi pe internet în siguranță și complet anonim. De asemenea, îți protejează device-urile atunci când te conectezi la hotspot-uri Wi-Fi publice.

 5. Speedify - Fast Bonding VPN

  Speedify – Fast Bonding VPN

  Speedify – Fast Bonding VPN combină abilitățile de criptare VPN cu viteza unei conexiuni obișnuite la internet. Reușește acest lucru folosind mai multe conexiuni simultan fiind potrivit pentru video streaming. Cu ajutorul său vei putea elimina restricțiile bazate pe locație.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…