Cele mai bune aplicații VPN pentru Android gratuite

Pentru a beneficia de securitate crescută pe internet, este bine să folosești servicii dedicate. Un antivirus sau antispyware nu este de ajuns, pentru că acestea nu te vor proteja de tracking sau de alte pericole.

Două opțiuni valide sunt TOR sau VPN. Dintre acestea, aplicațiile VPN sunt mai sigure deoarece folosesc criptări maxime, proxi-uri și ascund adresa IP reală, totodată oferind acces la site-uri blocate în țara ta. Iată cele mai bune aplicații gratuite VPN pentru Android.

  1. ProtonVPN - Secure and Free VPN

    ProtonVPN – Secure and Free VPN

    ProtonVPN – Secure and Free VPN este o aplicație de securitate mobilă pentru Android. Cu ajutorul ei te poți conecta în siguranță pe internet folosind criptări puternice, fără ca traficul să fie logat și în mod complet anonim.

  2. Windscribe VPN

    Windscribe VPN

    Windscribe VPN este o aplicație utilitară pentru Android cu ajutorul căreia îți protejezi identitatea online. Este gratuită și oferă un trafic de 10 GB pe lună. Blochează reclamele, trackerele și îți criptează datele.

  3. Hotspot Shield Free VPN Proxy

    Hotspot Shield Free VPN Proxy

    Hotspot Shield Free VPN Proxy este un instrument pentru Android care te ajută să deblochezi conținutul internet care este restricționat în țară. Printre beneficiile sale se mai numără ascunderea adresei IP și a locației, este gratuit și nelimitat și nu îți loghează activitățile.

  4. TunnelBear VPN

    TunnelBear VPN

    Aplicația Android TunnelBear VPN este un instrument de bază dacă dorești să navighezi pe internet în siguranță și complet anonim. De asemenea, îți protejează device-urile atunci când te conectezi la hotspot-uri Wi-Fi publice.

  5. Speedify - Fast Bonding VPN

    Speedify – Fast Bonding VPN

    Speedify – Fast Bonding VPN combină abilitățile de criptare VPN cu viteza unei conexiuni obișnuite la internet. Reușește acest lucru folosind mai multe conexiuni simultan fiind potrivit pentru video streaming. Cu ajutorul său vei putea elimina restricțiile bazate pe locație.

Cum să te ferești de înșelăciuni pe Instagram
Cum să te ferești de înșelăciuni pe Instagram

Rețelele sociale sunt o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Instagram, una dintre cele mai populare platforme, nu face excepție. Cu toate acestea, creșterea popularității sale atrage și numeroși escroci care încearcă să profite de utilizatori neatenți. În acest art…

Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp
Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp

Cu toții folosim WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii, familia și colegii. Dar știai că poți să creezi și să gestionezi evenimente direct din aplicație? Această funcție este extrem de utilă pentru organizarea întâlnirilor, cursurilor online sau altor activități de gru…