Cele mai bune jocuri match three pentru Android gen Candy Crush

Jocurile match three pentru Android sunt o metodă plăcută de a omorî plictiseala. Pe lângă faptul că majoritatea au niște povești interesante pe care poți să le descoperi, te ajută să îți îmbunătățești memoria și concentrarea.

Candy Crush Saga deja a făcut istorie, fiind jucat de peste 270 de milioane de utilizatori lunar. Poți să încerci și alte jocuri match three pentru Android, care să te ajute când te plictisești, când ai de așteptat sau pur și simplu când vrei să te relaxezi.

  1. Juice Cubes

    Juice Cubes

    Juice Cubes este un joc pentru Android în care trebuie să creezi sucuri prin selectarea a trei cuburi identice. Combinațiile de mai multe cuburi îți aduc bonusuri exotice. Ai la dispoziție peste 700 de niveluri: explorează insule exotice, corăbii de pirați sau chiar spațiul cosmic.

  2. Farm Heroes Saga

    Farm Heroes Saga

    Farm Heroes Saga este un joc match three pentru Android. În el trebuie să îți unești forțele cu ceilalți eroi pentru a salva cât mai multe recolte de la distrugerile provocate de ratonul Rancid. Ai la dispoziție sute de nivele, power ups și boostere. Jocul se poate sincroniza între device-uri.

  3. Pet Rescue Saga

    Pet Rescue Saga

    În Pet Rescue Saga trebuie să salvezi animăluțele de la cei care vor să le răpească. Acest joc Android cu animale te ajută să petreci timpul singur sau cu prietenii, navigând printre niveluri și doborând record după record iar bonusurile sunt pe măsură.

  4. Bubble Witch 2 Saga

    Bubble Witch 2 Saga

    Bubble Witch 2 Saga este jocul în care le ajuți pe Stella și pe pisica ei să învingă forțele răului care au pus stăpânire pe ținut. Eliberează fiecare loc în parte cu puzzle-uri interesante în care trebuie să unești trei elemente identice.

  5. Jam Day

    Jam Day

    Jam Day este un joc de copii pentru Android. Masha (pe care o știi din Masha și Ursul) trebuie să facă gem, iar tu trebuie să aduni fructe, bomboane și prăjiturele pentru ca ea să poată termina preparatele în timp util. Grăbește-te, nu ai foarte mult timp la dispoziție!

  6. Homescapes

    Homescapes

    Homescapes este un joc match three pentru Android complex. Pentru a debloca personaje și scene trebuie să rezolvi puzzle-uri cu grad de dificultate gradual. Pe lângă acestea, trebuie să aduni resurse ca să renovezi întregul conac. Dacă ești fanul genului, ai aici și alte jocuri Android gen Homescapes pe care să le încerci.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…