Cele mai bune aplicații cu care să faci meme-uri pe care trebuie să le știi

Meme-urile te ajută să te exprimi mai ușor online. Fiind imagini ultra-virale, prin care toată lumea înțelege același lucru, este foarte simplu să spui ce simți prin intermediul lor. De la Grumpy Cat la Bad Luck Brian și Success Kid, toate aceste imagini spun aceeași poveste, fără să fie întotdeauna nevoie de text.

Este important să de te distrezi. Fie că alegi să trimiți prietenilor tăi meme-uri sau stickere pe care le-ai făcut tu, trebuie să ai mereu puse deoparte imaginile importante. Mai mult, poți oricând să le transformi în stories pe Instagram. Dar, înainte de toate trebuie să înveți cum să le creezi, pentru a avea mereu la îndemână cele mai bune meme-uri.

Din fericire, pe dispozitivele Android poți să creezi meme-uri cu ajutorul aplicațiilor. Deci nu trebuie să fii un expert în Photoshop ca să creezi următorul meme viral. Prin urmare, iată care sunt cele mai bune aplicații cu care să faci meme-uri pentru Android.

  1. Meme Generator Free

    Meme Generator Free

    Cu ajutorul acestei aplicații generezi meme-uri, le editezi și poți să le adaugi text fără foarte mult efort, deoarece meniul este intuitiv. Apoi, poți să partajezi imaginea creată pe orice platformă de social media și aplicație de mesagerie. 

  2. Memasik

    Memasik

    O aplicație excelentă pentru cei care vor să genereze cele mai cunoscute meme-uri pe care să le personalizeze. Aplicația îți permite să editezi propriile poze cu text și stickere pe care să le partajezi, apoi, pe rețelele de socializare.

  3. Mematic - Make your own Meme

    Mematic – Make your own Meme

    Transformă-ți propriile poze în meme-uri virale cu această aplicație. Poți să încarci poze din galerie sau chiar desene dar și să faci poze cu aplicația. Adaugă textul, rama și editează-o cu funcțiile disponibile și apoi partajează.

  4. Gif Me! Camera

    Gif Me! Camera

    Transformă fotografiile simple și clipurile video în animații amuzante, sub formă de GIF-uri care pot deveni virale. Partajează-le pe rețelele sociale și creează-ți propriile meme-uri cu tine sau întâmplări haioase. În definitiv, cele mai haioase meme-uri sunt gif-uri.

  5. Meme Stickers for WA - WAStickerApps

    Meme Stickers for WA – WAStickerApps

    Răspunde prietenilor tăi pe WhatsApp cu cele mai populare meme-uri sub formă de sticker. Aplicația este foarte simplu de folosit. Alegi din librăria de stickere cele mai relevante pentru situația în care te afli. Iar textul îl adaugi apoi în conversație.

 

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…