Cele mai bune aplicații cu desen și artă pentru Android

Desenul este o metodă plăcută de a petrece timpul liber. De asemenea, te poate ajuta la ilustrarea unor concepte sau chiar să îți faci schițele pentru proiecte.

Dacă vrei să înveți să desenezi, să îți dezvolți acest talent sau pur și simplu să îți petreci timpul liber făcând ceva frumos și distractiv, iată cele mai bune aplicații de desen pentru Android.

  1. Adobe Illustrator Draw

    Adobe Illustrator Draw

    Adobe Illustrator Draw este o aplicație pentru desen și grafică de la creatorii Photoshop. Cu ajutorul său creezi designuri inedite sau schițe vectoriale. Îți permite să faci zoom 64x pe fiecare layer în parte pe care apoi să le suprapui pentru a avea o imagine completă. Se poate utiliza împreună cu Photoshop, Illustrator sau Capture, tot de la Adobe.

  2. Autodesk SketchBook

    Autodesk SketchBook

    AutoDesk SketchBook este o aplicație Android cu ajutorul căreia desenezi și faci schițe. Aplicația este intuitivă, punându-ți la îndemână instrumentele necesare pentru creații complexe. Poți să îți înregistrezi procesul creativ cu time-lapse. De asemenea, îți poți importa desenele din poze pe care apoi le poți colora.

  3. Artecture Draw, Sketch, Paint

    Artecture Draw, Sketch, Paint

    Artecture Draw, Sketch, Paint este o aplicație Android pentru pictură. Cu ajutorul ei poți face opere digitale de la schițe și desene simple până la picturi. Folosește instrumentele complexe, de la creioane de diferite nuanțe și dimensiuni până la pensule, gradienți sau adaugă efecte precum blur, luminozitate sau sepia.

  4. Concepts - Sketch, Design, Illustrate

    Concepts – Sketch, Design, Illustrate

    Concepts – Sketch, Design, Illustrate este o aplicație de artă pentru Android. Creează-ți propriile schițe la nivel profesional utilizând instrumentele predictive. Acestea răspund la presiune, înclinare și viteza cu care desenezi. Poți prelua inclusiv bucăți din alte imagini pentru a le lipi într-un colaj.

  5. FunJoy Profesor de Desen

    FunJoy Profesor de Desen

    FunJoy Profesor de Desen este o aplicație educațională pentru copii și nu numai. Dezvoltă-ți abilitățile artistice începând cu schițe simple și apoi adăugând detalii din ce în ce mai complicate. Poți importa fotografii pe care să le transformi în fundal pe care apoi să adaugi culorile preferate.

  6. PaperOne - Drawing board

    PaperOne – Drawing board

    PaperOne – Drawing board este o aplicație Android cu ajutorul căreia înveți să desenezi și să pictezi. Bucură-te de o aplicație care pare simplă, însă care te va ajuta să înțelegi mai bine desenul și instrumentele necesare.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…