Cum creezi un link direct pentru un grup de WhatsApp

Grupurile de WhatsApp sunt un tool excelent în comunicarea simultană. Folosite în familie, între prieteni, la școală sau la muncă, în acestea poți conversa cu oameni care au aceleași interese.

Însă un grup, chiar dacă vorbim de grupuri închise pe WhatsApp, este greu de pornit, în condițiile în care trebuie să adaugi fiecare membru manual. De aceea, în cele ce urmează, îți vom arăta cum creezi un link direct pentru grupurile de WhatsApp.

La ce folosești un link pentru grupul de WhatsApp

Dacă nu știi toate numerele de telefon ale celor pe care vrei să îi adaugi pe grupul de WhatsApp pe care îl administrezi, un link direct este o opțiune excelentă. Îl poți trimite prin email, prin Messenger, prin DM sau prin orice metodă de comunicare ai la îndemână. Destinatarul va da click pe acel link și va fi înscris în grup.

Opțiunea este folositoare și dacă un anume user a decis să iasă și să te împiedice să îl adaugi pe grupul tău de WhatsApp. Dacă s-a răzgândit și vrea înapoi, îi poți trimite link-ul pentru a se reînscrie.

Cum generezi un link direct pentru grupul de WhatsApp

Dacă ești administratorul unui grup de WhatsApp, trebuie să urmezi acești pași:

  • Deschide grupul de WhatsApp unde ești admin.
  • Apasă meniu (dreapta sus) – Group info.
  • Apasă Invite via link.
  • Copiază link-ul sau trimite-l folosind opțiunea Share link.
  • Dacă utilizatorul pe care vrei să îl adaugi este lângă tine, poți folosi un cod QR pentru contacte pe care acesta îl va scana cu aplicația WhatsApp.

Cum resetezi link-ul de invitație pe grup

Dacă ai constatat că ai prea multe persoane pe grup, acesta devenind irelevant sau greu de administrat, poți reseta link-ul de invitație urmând pașii de mai sus.

În meniul Invite via link trebuie să apeși Reset link și să confirmi în următorul pop-up. În acest fel, cel care va încerca să intre folosind vechiul link nu va reuși.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație messenger pentru Android. Cu ajutorul său trimiți mesaje, poze și clipuri sau faci apeluri de voce și video. Dacă vrei să conversezi cu mai multe persoane pe subiecte comune în același timp, poți crea grupuri.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…