Cele mai bune aplicații Android pentru karaoke cu care să îți dezvolți talentul

Karaoke este o activitate distractivă. O poți face atât acasă, unde te poți desfășura așa cum vrei tu, sau cu prietenii la o petrecere.

Așa că nu mai sta pe gânduri. Apucă-te de repetat. Ia-ți o aplicație autotune pentru Android ca să îți corectezi vocea atunci când greșești și cântă până îți formezi un repertoriu. La petreceri, ca să nu pierzi vremea cu căutatul, poți folosi o aplicație Android pentru karaoke. Aceasta te va ajuta să ai tot timpul versurile și negativul la îndemână.

  1. Smule: Sing Karaoke & Record Your Favorite Songs

    Smule: Sing Karaoke & Record Your Favorite Songs

    Smule: Sing Karaoke & Record Your Favorite Songs este o aplicație de muzică pentru Android. Cu ajutorul ei poți cânta singur sau împreună cu prietenii, te poți conecta cu o comunitate întinsă în toată lumea sau poți face duete cu artiștii tăi preferați.

  2. The Voice: On Stage

    The Voice: On Stage

    The Voice: On Stage este o aplicație gratuită cu muzică și versuri pentru Android. Te poți simți ca pe scenă, la audițiile reality show-ului preferat. Ai la dispoziție peste două milioane de melodii pe care le poți cânta singur sau împreună cu prietenii, dar și efecte și tool-uri ca autotune sau ghid vocal.

  3. StarMaker: Sing free Karaoke, Record music videos

    StarMaker: Sing free Karaoke, Record music videos

    StarMaker: Sing free Karaoke, Record music videos este aplicația care îți permite să îți înregistrezi cover-urile pe care le faci la cele mai renumite piese. Poți face collab-uri cu artiștii preferați sau poți cânta împreună cu prietenii. Efectele speciale precum chorus sau modificarea vocii nu lipsesc.

  4. WeSing

    WeSing

    WeSing este atât o aplicație de karaoke cât și o rețea socială pentru Android. Cântă alături de oameni din întreaga lume, descoperă profesori de canto și antrenori vocali care te vor ajuta să îți modelezi vocea și înregistrează-te cu cele mai bune piese.

  5. SingPlay: Karaoke your MP3s

    SingPlay: Karaoke your MP3s

    SingPlay: Karaoke your MP3s este un recorder pentru Android care îți poate transforma mp3-urile din telefon în piese negative pentru karaoke. Poți cânta pe orice melodie vrei și îți place dacă se găsește în memoria telefonului. După ce ai înregistrat poți face editări cu ajutorul butoanelor de volum și voice control.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…