Cele mai bune jocuri trivia pentru Android cu care să-ți testezi cultura generală

Este recomandat ca din când în când să-ți testezi cunoștințele generale. Cu un joc trivia, aflat la îndemână pe telefonul cu Android, poți oricând să verifici ce cunoștințe ai în diverse domenii. Este un mod plăcut de a petrece timpul și a alunga plictiseala. Iată șase jocuri trivia pentru Android care îți vor pune la încercare noțiunile.

  1. QuizUp

    QuizUp

    QuizUp este un joc interactiv pentru Android. În acesta te vei confrunta cu un adversar real, care are aproximativ același nivel al culturii generale ca și tine. Alege-ți domeniul de cunoștințe și răspunde repede și corect la întrebări.

  2. 100 PICS Quiz - FREE Quizzes

    100 PICS Quiz – FREE Quizzes

    100 PICS Quiz – FREE Quizzes este un joc Android pentru îmbunătățirea memoriei și a concentrării. Identifică fiecare imagine, de la picturi celebre și branduri majore, până la emojiuri obscure. Jocul este potrivit pentru toată familia, care are de ales din mai mult de o sută de domenii.

  3. TRIVIA 360

    TRIVIA 360

    Trivia 360 face parte din categoria jocurilor educative pentru Android. Cu ajutorul său îți vei testa cunoștințele și cultura generală. Ai întrebări cu patru variante, întrebări cu da sau nu, recunoaște steagul și altele. Alege domeniul potrivit, stilul întrebărilor și pornește într-o călătorie a cunoașterii.

  4. Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2 este un joc pentru Android în care îți poți provoca familia sau prietenii la o competiție de cultură generală. Mai mult, poți colecționa personaje care te ajută să crești nivelul. Întrebările sunt grupate pe șase categorii: artă, știință, istorie, divertisment, sport și geografie.

  5. Jeopardy! World Tour

    Jeopardy! World Tour

    În Jeopardy! World Tour trebuie să îți dovedești inteligența. Este varianta Android a unuia dintre cele mai populare show-uri de televiziune din SUA și promite să îți ofere o experiență asemănătoare celei din platou. În aplicație îți poți provoca prietenii la dueluri.

  6. Millionaire Trivia: Who Wants To Be a Millionaire?

    Millionaire Trivia: Who Wants To Be a Millionaire?

    Millionaire Trivia: Who Wants To Be a Millionaire? este aplicația Android pentru celebrul joc de televiziune Vrei să fii miliardar! Cu fiecare nivel câștigat deblochezi orașe noi și călătorești în întreaga lume. Dacă nu ești sigur, poți folosi clasicele variante ajutătoare: 50:50, Sună un prieten sau Întreabă publicul!

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…