Cum să urmărești în mod anonim poveștile de pe Instagram pe Android

Instagram este una dintre cele mai de populare rețele sociale din lume. Iar cel mai probabil știi că poate crea dependență. Dacă folosești platforma socială probabil și tu aci parte dintre cei care verifică poveștile în fiecare zi și uploadează poze.

Iar atunci când nu verificăm like-urile și comentariile la conținutul postat, ne uităm la paginile și poveștile prietenilor sau vedetelor pe care îi urmărim. Astfel, că Poveștile sunt o parte proeminentă a aplicației.

Însă, trebuie să știi că dacă urmărești Poveștile cuiva, acea persoană va afla din lista „văzute”. Însă, există și modalități prin care poți vedea Poveștile fără ca proprietarul lor să fie notificat sau fără fii identificat într-o listă.

Pornește modul Avion

O modalitate simplă de a vedea Poveștile prietenilor tăi, fără ca aceștia să știe este să deschizi aplicația Instagram pentru Android, lasă Poveștile să se încarce și apoi pornește modul Avion al telefonului. Astfel, tu le vei vedea offline și vizualizarea nu va fi indexată de aplicație. Nu uita, însă, să deschizi apoi internetul pentru a vedea conținut nou.

Instalează o aplicație dedicată

Dacă obișnuiești să îți menții anonimatul pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci este indicat să instalezi o aplicație terță. Iată care sunt cele mai bune aplicații pentru a urmări în mod anonim Povești pe Instagram de pe dispozitivul Android.

  1. Story Saver for Instagram

    Story Saver for Instagram

    Story Saver este un instrument pentru a descărca fotografii și videoclipuri din Instagram Stories direct în galera Android-ului tău. Astfel, poți să urmărești Poveștile dorită în anonimat, fără ca acestea să fie văzute de proprietarul conținutului.

  2. Story Saver for Instagram - Story Downloader

    Story Saver for Instagram – Story Downloader

    Această aplicație este perfectă pentru cei care vor să urmărească Poveștile de pe Instagram în secret. Ea îți permite, de asemenea, să descarci InstaStories dar și clipurile partajate de prietenii tăi, pe care apoi să le repostezi.

  3. InstaSave - Instagram photo and video downloader

    InstaSave – Instagram photo and video downloader

    Cu InstaSave salvezi și descarci fotografii, filmulețe dar și Povești de pe paginile pe care le urmărești. Astfel, poți să le urmărești apoi, în mod anonim, pentru a nu fi indexată vizualizarea ta de către Instagram.

  4. Instagram

    Instagram

    Instagram este aplicația rețelei sociale omonime care îți permite să împărtășești prietenilor tăi poze și videoclipuri. De asemenea, aplicația îți permite să vezi conținutul publicat de prietenii tăi, dar și să le urmărești Poveștile zilnice.

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…