Cele mai bune jocuri din februarie 2020: Pokemon Home, Dentist Bling

Relaxare sau intensitate? Tu ce preferi atunci când te joci pe telefonul cu Android? Oricare ar fi motivul pentru care te joci pe telefon, deconectarea este binevenită.

Scopul unui joc este acela de a te scoate din rutină. Fie că vorbim de jocuri de acțiune, fie că vorbim de jocuri arcade, care folosesc mai mult atenția și îndemânarea, fie că vorbim de clickere, jocurile Android sunt o ocazie excelentă atât pentru a te relaxa, cât și pentru a-ți antrena acuitatea memoriei. Ieși din situații imposibile, construiește strategii sau pune-ți inteligența la treabă pentru a termina niveluri din ce în ce mai complicate. Iată care sunt cele mai bune jocuri Android din luna februarie 2020.

  1. Pokémon HOME

    Pokemon Home este un loc în care să îți strângi toți Pokemonii, indiferent pe ce platformă ai jucat. Aici le poți face upgrade-uri, îi poți prezenta altor jucători sau poți chiar face schimburi dacă ai nevoie de diversitate.

  2. Dentist Bling

    Dentist Bling este un simulator Android pentru medici dentiști. Fii stomatologul perfect și tratează-ți pacienții de carii, efectuează extracții dentare sau fă operații de detartraj. Treci la lucrări mai complicate și fă implanturi sau cosmetică iar pentru cei cu adevărat speciali adaugă bling-uri.

  3. Draw Climber

    Draw Climber este un joc amuzant pentru telefonul cu Android. Pur și simplu trebuie să desenezi o pereche de picioare – sau orice altceva – cu care să treci de obstacole. În momentul în care ești blocat undeva, poți să îți rafinezi design-ul și să mergi mai departe.

  4. ID Please

    ID Please este jocul Android care te pune în postura de bodyguard la un club faimos. De judecata ta depinde însă cine intră la petrecere și cine nu. Alege cu grijă invitații, ai grijă ca aceștia să fie îmbrăcați corespunzător și să aibă o atitudine pozitivă. Cel mai important: nici un minor nu are acces.

  5. Flick Goal!

    Flick Goal este dedicat împătimiților fotbalului. Îți poți exersa abilitățile de a executa o lovitură liberă perfectă. Cu fiecare nivel pe care îl treci, execuția va fi din ce în ce mai dificilă iar terenul din ce în ce mai accidentat. Acesta este jocul potrivit pentru microbiști.

  6. Cut and Paint

    Jucând Cut and Paint pe telefonul cu Android te vei relaxa și te vei deconecta. Tot ce trebuie să faci este să decupezi bucăți de lemn în diferite forme. Apoi le vei șlefui și le vei vopsi, pentru a le vinde în propriul magazin. Vei ști că ai făcut alegerile potrivite atunci când magazinul începe să aibă profit.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…