Cele mai bune aplicații Android pentru desen și grafică din 2019


Android a evoluat enorm de la lansarea sa, în 2008. De la un simplu sistem de operare pentru telefoane mobile a ajuns să fie prezent pe tot mai multe device-uri: telefoane, tablete, tablete grafice, e-readere, televizoare, auto multimedia etc.

Aplicațiile pentru Android au devenit din ce în ce mai nișate, mai specializate pe domenii în care PC-ul avea supremația. Spre exemplu, în zona graficii, dacă la început aplicațiile Android erau cel puțin la fel de simple precum Paint din Windows, în momentul de față îți permit să faci aceleași lucruri ca și versiunile pentru PC. Iată cele mai bune aplicații Android pentru grafică din 2019, recomandate de către specialiști și artiști.

  1. Adobe Illustrator Draw

    Adobe Illustrator Draw este preferința ilustratorilor sau a designerilor când vine vorba de a crea imagini vectoriale. Îți permite un zoom de până la 64x pentru a defini foarte bine detaliile, lucrează în layers și are la dispoziție 5 opțiuni tip creion cu opacitatea, mărimea și culoarea ajustabile.

  2. Infinite Painter

    Infinite Painter are o colecție importantă de pensule, cu peste 160 de preseturi. Lucrează în patru tipuri de simetrie, layere sau blend și este excelent pentru crearea de conținut 3D. Salvează și deschide fișiere .psd.

  3. ArtFlow • Paint & Sketchbook

    ArtFlow – Paint & Sketchbook este o aplicație complexă în care să îți creezi conținutul original. Rapidă și intuitivă, această aplicație este perfectă pentru artiștii cu experiență și acceptă stylus-uri sensibile la presiune, precum S Pen.

  4. ibis Paint X – anime paint

    ibis Paint X – anime paint este aplicația pentru grafică în care vei găsi peste 700 de fonturi, 312 pensule, 58 de filtre și 46 de tonuri. Poți transforma sesiunea de desen în clip video pe care să îl salvezi și să îl urci pe YouTube.

  5. How to Draw – Easy Lessons

    How to Draw – Easy Lessons este o colecție de tutorialuri de desen interactive prin care tu poți învăța secretele meseriei. Nu este greu de utilizat și nici nu cere abilități speciale. Începând de la o simplă linie, poți ajunge să desenezi lucruri complexe și chiar opere de artă digitală.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…