Cele mai bune jocuri din ianuarie 2020: Dream League Soccer 2020, Game of Thrones Beyond the Wall

Cele mai bune jocuri din ianuarie 2020 creează dependență. Luna aceasta au fost jucate jocuri pentru iubitorii de fotbal, un joc din iubita lume Game of Thrones, jocuri de îndemânare și jocuri relaxante.

Astfel că în luna în care toată lumea se odihnească după stresul creat de sărbătorile de iarnă, oamenii au preferat jocurile ori cu foarte multă acțiune ori relaxante. Iată care sunt cele mai bune jocuri din ianuarie 2020. 

  1. Dream League Soccer 2020

    Dream League Soccer 2020

    Creează-ți propria echipă de fotbal și câștigă campionatul în Dream League Soccer 2020. Poți să angajezi și fotbaliști cunoscuți, pentru a fi starurile echipei tale și cu care să mergi până în finală. Jocul este perfect pentru iubitorii de fotbal. Grafica este realistă și coloana sonoră dinamică.

  2. Game of Thrones Beyond the Wall™

    Game of Thrones Beyond the Wall™

    Devino comandatul Rondului de Noapte din Game of Thrones în acest RPG provocator. Trebuie să creezi o strategie pentru a apăra Zidul, alături de popularele personaje din lumea Urzelii Tronurilor. Este important să câștigi cât mai multe bătălii. Grafica realistă te va introduce în lumea plină de magie.

  3. Blendy! - Juicy Simulation

    Blendy! – Juicy Simulation

    Pune fructe colorate în blender ca să realizezi smoothie-uri delicioase. Acesta este un joc de simulare foarte relaxant, perfect pentru momentele în care ești stresat. Și copiii pot juca acest Blendy! deoarece este perfect pentru aceștia. Grafica este colorată și modul de joc relaxant.

  4. Bubble Tea!

    Bubble Tea!

    Amestecă arome diferite pentru a crea ceaiuri acidulate gustoase. Bubble Tea! este un joc relaxant care creează dependență. Trebuie să colectezi cât mai multe monede pentru a cumpăra arome noi. Deși Bubble Tea! este un joc simplu, el te va ține lipit de ecranul telefonului ore întregi.

  5. Perfect Ironing

    Perfect Ironing

    Relaxează-te călcând hainele perfect în Perfect Ironing. Acest joc este perfect pentru oamenii ordonați, care vor ca totul să fie curat, aliniat și perfect. Grafica este realistă pentru a da cât mai multă satisfacție jucătorului. Pe măsură ce înaintezi în joc, cesta devine mai provocator.

  6. Snake Rivals – New Multiplayer Games

    Snake Rivals – New Multiplayer Games

    Acum poți să joci popularul joc Snake cu o grafică mai bună și cu mai multe provocări. Scopul Snake Rivals este de a hrăni șarpele pentru a deveni mai mare. Trebuie să eviți obstacolele dar și propria coadă pentru a nu pierde jocul. Grafica este colorată și dinamică.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…