Cum să vizualizezi sezonul 8 din Game of Thrones pe Android!

image for game of thrones

Începe ultimul sezon al serialului Game of Thrones! Pe 14 aprilie va avea loc premiera primului episod din cel de-al optulea sezon al unuia dintre cele mai populare seriale, Game of Thrones. 

Fanii serialului așteaptă cu sufletul la gură cele mai noi aventuri din regate. Pentru a întâmpina premiera sezonului așa cum se cuvine, astăzi îți prezentăm o serie de aplicații prin intermediul cărora vei putea vizualiza serialul Game of Thrones direct pe dispozitivul tău Android.

 1. HBO GO

  HBO GO

  Prin intermediul aplicației HBO GO poți urmări serialele originale HBO direct pe telefon sau tabletă. Tot aici poți urmări toată seria Game of Thrones (8 sezoane), unul dintre cele mai celebre seriale din lume.

 2. Free Movies & Tv Shows

  Free Movies & Tv Shows

  Urmărește online cele mai noi filme, direct pe telefon sau tabletă. În cadrul acestei aplicații vei găsi atât filme, cât și seriale noi. Tot aici poți urmări ultimul sezon al serialului Game of Thrones.

 3. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Cu aplicația Hulu poți viziona seriale și filme pe dispozitive Android. Aplicația îți permite să urmărești seriale TV și filme difuzate pe mai multe canale, precum FOX, ABC, NBC, CBS, ESPN etc. Poți adăuga aici, contracost, și HBO, pentru a viziona Game of Thrones online.

 4. Amazon Prime Video

  Amazon Prime Video

  Urmărește filmele preferate și clipuri video de pe telefon sau tabletă Android. Amazon Prime are o ofertă bogată și variată de filme și emisiuni TV organizate pe categorii. Contracost, poți să te abonezi și la HBO pentru a putea urmări online serialul Game of Thrones.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…