Cinci cele ai bune aplicații de Crăciun care să te ajute în sezonul sărbătorilor

A început sezonul sărbătorilor! Orașul este deja plin de luminițe de Crăciun, peste tot sunt brazi împodobiți, colindele deja se aud. Această perioadă a anului este cu siguranță cea mai frumoasă din an. Timpul petrecut cu familia, cadourile dar și atmosfera specifică sunt absolut extraordinare și își ridică oricând starea de spirit.

Însă, trebuie să știi că nu numai bradul se împodobește de Crăciun, ci și telefonul. Perioada de dinainte de sărbători poate să fie foarte solicitantă. Însă, multe lucruri le poți rezolva chiar cu telefonul mobil. Prin urmare, iată cinci aplicații care să te ajute în sezonul sărbătorilor de iarnă.

  1. Xperia™ theme - Christmas

    Xperia™ theme – Christmas

    Personalizează-ți telefonul cu imagini statice sau animate de Crăciun. Xperia™ theme – Christmas îți oferă 300 de imagini și elemente grafice perfecte pentru a te binedispune și pentru a îmbunătăți atmosfera de Crăciun. Aplica este foarte simplu de folosit și practică, având în vedere că oferă mai multe elemente grafice tematice.

  2. Slot Machines Christmas

    Slot Machines Christmas

    Tuturor ne plac cadourile, în special de sărbători. Încearcă-ți norocul la acest joc de tip casino cu puzzle-uri și sloturiSlot Machines Christmas are o temă perfectă pentru sărbători, ceea ce te va pune într-o dispoziție bună. Astfel, poți să îți petreci sărbătorile cu un joc simplu și distractiv. 

  3. Doodle Jump Christmas Special

    Doodle Jump Christmas Special

    Doodle Jump Christmas Special este un joc simplu și distractiv, cu o temă de sărbătoare, care îți stimulează competitivitatea. Trebuie să controlezi personajul pentru a sări cât mai sus posibil, de la platformă la platfomă. Există și îmbunătățiri, care te ajută să evoluezi mai rapid.

  4. Snowfall Live Wallpaper

    Snowfall Live Wallpaper

    Snowfall Live Wallpaper te duce cu gândul la peisajele odihnitoare de iarnă cu zăpadă multă și ninsoare. Este perfectă pentru utilizatorii care trăiesc în zone unde nu ninge de sărbători. Peisajele pline de zăpadă și gheață în 2D și 3D oferă un efect vizual extraordinar.

  5. New Year 2019 countdown

    New Year 2019 countdown

    Află câte zile, ore și minute mai sunt până la trecerea în noul an cu New Year 2019 countdown. Toată lumea ar trebui să instaleze această aplicație, deoarece te anunță atunci când trebuie să desfaci șampania în noaptea de Revelion. Aplicația este simplă și coordonată cu ora actuală.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …