Cele mai bune jocuri pentru Android din septembrie 2019: Merge Magic!, Granny: Chapter Two


Magie, horror, strategie, clicker, arcade sau sport. Acestea sunt genurile de jocuri Android preferate de către utilizatorii Android Liste în luna septembrie.Scapă de plictiseală dând click-uri sau pierde-te ore întregi într-un joc care te va aduce în pragul dependenței. Rezolvă situații complicate. Testează-ți abilitățile și îndemânarea. Tu ce fel de jocuri Android preferi?
  1. Merge Magic!

    Merge Magic!

    Merge Magic! este un joc de strategie în care îți va fi testată intuiția și capacitatea de planificare. Combină ouă pentru a dezvolta creaturi magice, din ce în ce mai puternice, rezolvă puzzle-uri și crește-ți vietățile, doar așa vei ridica blestemul de pe tărâmurile vrăjite.

  2. Granny: Chapter Two

    Granny: Chapter Two

    Horror! Te-a închis bunică-ta în casă, însă aia este casa groazei. Ai cinci zile să evadezi, însă ai grijă, dacă dai ceva pe jos, bunica vine alergând. Bunicul nu prea aude, dar dacă te prinde, lovește tare și fără milă. Te poți ascunde în șifoniere sau sub pat. Granny: Chapter Two este un joc stealth care îți va da dependență.

  3. Popcorn Burst

    Popcorn Burst

    Popcorn Burst este un joc clicker în care trebuie să umpli cutia cu popcorn. Ține apăsat pe ecran pentru a face popcorn și ai grijă să nu scapi nimic pe jos. Ai la dispoziție ore întregi de mindless fun cu acest joc Android.

  4. i Peel Good

    i Peel Good

    i Peel Good este un joc Android de îndemânare, în care trebuie să cojești, dintr-o singură mișcare, fructe, legume sau orice alt fel de obiect ciudat. Bun pentru a alunga plictiseala atunci când ai de așteptat.

  5. Dinosaur Rampage

    Dinosaur Rampage

    Combinație între Godzilla și Jurassic Park, Dinosaur Rampage este un joc în care îți controlezi dinozaurul dând swipe. Câștigi atunci când ai produs cele mai mari pagube orașului. Adună aur cât mai mult pentru a crește dinozaurul și a-l face mai puternic.

  6. NBA 2K20

    NBA 2K20

    NBA 2K20 este un joc sport pentru Android. Controlează o echipă de baschet și câștigă campionatele în modul 5 vs 5, de la nivel de universitate la nivel profesionist sau joacă pe stradă, 3 vs 3 cu cele mai mari vedete ale campionatului nord-american NBA. Jocul costă 29,99 lei în Play Store.

  7. Crazy Kick!

    Crazy Kick!

    Crazy Kick! este jocul Android pentru cei împătimiți de fotbal. Driblează adversarii, pasează sau șutează la poartă. Înscrie golul etapei! Crazy Kick! oferă o experiență plăcută. Este ușor de jucat, controlul este foarte bun și foarte sigur iar mișcările jucătorului de cupă mondială sunt studiate după cele din realitate.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …