Cum se hackează o rețea WiFi pe Android

image wifi

Majoritatea aplicațiilor mobile au nevoie de o conexiune activă la internet pentru a putea fi folosite toate funcțiile disponibile.

Pentru a economisi din traficul de date, dar și pentru o viteză superioară, putem opta pentru a ne conecta la rețelele de internet WiFi. În majoritatea locurilor vom putea avea internet de la diverse surse, însă trebuie să știm cum să profităm de el. Pentru aceasta, vă prezentăm cele mai bune aplicații care te vor ajuta să te conectezi la rețele WiFi publice.

  1. WIFI WPS WPA TESTER (ROOT)

    WIFI WPS WPA TESTER (ROOT)

    Cu acest instrument, poți folosi dispozitivul Android pentru a verifica vulnerabilitatea rețelei  wireless oriunde. În plus față de testarea vulnerabilității, poți utiliza instrumentul pentru a decoda parolele care protejează accesul la rețelele wireless.

  2. AndroDumpper ( WPS Connect )

    AndroDumpper ( WPS Connect )

    Un instrument multifuncțional pentru a verifica vulnerabilitatea și conectarea la diferite rețele  wireless. Cu AndroDumpper, utilizatorul poate identifica diferite rețele wireless, verifica parolele și să se conecteze la ele.

  3. WiFi Master Key - by wifi.com

    WiFi Master Key – by wifi.com

    Cu ajutorul acestei aplicații vei reuși să descoperi mult mai repede rețelele de internet WiFi din apropiere. Totodată, WiFi Master Key – by wifi.com te va ajuta să te conectezi la acestea. Aplicația este ușor de folosit și are funcții intuitive.

  4. Instabridge - Free WiFi

    Instabridge – Free WiFi

    Fii parte dintr-o comunitate internaţională a cărei misiune principală este aceea de a partaja accesul la reţelele wireless. Vei fi atențioant când se detectează o reţea wireless disponibilă pentru conectare, măsoară viteza conexiunii.

  5. Fing - Network Tools

    Fing – Network Tools

    Un instrument intuitiv care te va ajuta să verifici performanța rețelei wireless și să blochezi utilizatorii suspecți. Fing afișează o listă toate dispozitivele conectate la rețeaua wireless, inclusiv PC-uri, și permite utilizatorului să blocheze intruși.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…