Cele mai bune aplicații pentru înregistrarea apelurilor pe Android: Automatic, Call Recorder Call Recorder – ACR

image of top aplicatii inregistrare convorbiri pe android

De multe ori am dori să avem o înregistrare audio a apelurilor pentru a ne reaminti cu exactitate ce am discutat la telefon cu o anumită persoană.

În ultimii ani au fost dezvoltate tot mai multe aplicații care au funcția de înregistrare a apelurilor audio efectuate sau primite. În următorul articol vă prezentăm cele mai bune aplicații pentru înregistrarea convorbirilor telefonice.

  1. Automatic Call Recorder & Hide App Pro - callBOX

    Automatic Call Recorder & Hide App Pro – callBOX

    Setează chiar acum un robot telefonic eficient pe Android. Utilizatorul poate ascunde pictograma aplicației, sincroniza cu Dropbox și Google Drive, înregistrează apeluri în format MP3 și protejează accesul la aplicație cu parolă.

  2. Call Recorder - ACR

    Call Recorder – ACR

    Cu acest recorder funcțional și eficient poți înregistra toate sau doar anumite apeluri primite sau efectuate de pe telefonul mobilÎnregistrează și stochează apelurile audio efectuate și primite pe smartphone-ul Android.

  3. Call Recorder

    Call Recorder

    Cu ajutorul aplicației Call Recorder vei putea înregistra toate apelurile audio primite sau efectuate. Totodată, puteți seta ca aplicația să salveze doar anumite apeluri audio. Odată salvate, puteți partaja înregistrăle prin mail.

  4. AndroRec Free Call Recorder

    AndroRec Free Call Recorder

    Înregistrează toate apelurie audio efectuate sau primite indiferent de durata convorbirii. Prin intermediul aplicației vei putea naviga între înregistrările audio în funcție de data, apeluri efectuate sau apeluri recepționate.

  5. Google Voice

    Google Voice

    Google Voice este un serviciu de comunicare gratuită cu ajutorul căruia vei putea efectua apeluri audio și trimite mesaje text. Aplicația funcționează pe telefoane smart, dar și pe calculatoare și înregistrează toate convorbirile audio efectuate.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…