Top 5 jocuri Android în mai 2018: Kick the Buddy, Color Road

image of cele mai bune aplicatii android in luna mai k

Luna mai a adus o mulțime de jocuri în atenția comunității Android, iar în acest articol vă vom prezenta top 5 jocuri.

Printre joucrile din această lună veți regăsi două jocuri relaxante, unul cu fotbal, un RPG și unul care îți va testa abilitățile de șofer. Totodată, vă reamintim și de topul jocurilor din luna aprilie: Top 5 jocuri Android în aprilie 2018.

  1. Kick the Buddy

    Kick the Buddy

    Kick the Buddy este un joc simplu care te va ajuta să te destinzi. Tot ce trebuie să faci este să țintesți manechinul indiferent de obstacolele care îți vor ieși în cale. Folosește întreg arsenalul disponibil în acest joc, pentru a reuși să îndeplinești misiunea.

  2. Real Car Parking 2 : Driving School 2018

    Real Car Parking 2 : Driving School 2018

    Testează-ți abilitățile de șofer cu acest simulator de parcări. Chiar dacă încă nu ai permis de conducere, în acest joc vei putea să conduci o mașină. Încearcă să comoletezi cât mai multe misiuni și să parchezi corect cât mai multe mașini.

  3. Dungeon Hunter Champions: Epic Online Action RPG

    Dungeon Hunter Champions: Epic Online Action RPG

    Dungeon Hunter Champions: Epic Online Action  este un joc de tip RPG. Intră în lumea fantastică a dragonilor și îndeplinește cât mai multe misiuni. Poți să îți faci echipă cu jucători din toată lumea, pentru a învinge cât mai mulți adversari și a crește în ierarhie.

  4. Head Soccer Russia Cup 2018: World Football League

    Head Soccer Russia Cup 2018: World Football League

    Unul dintre jocurile lunii este bineînțeles cu fotbal, mai ales pentru că în luna iunie se desfășoară Cupa Mondială. În acest joc de fotbal va trebui să lovești mingea cu capul cât mai precis pentru a marca. În joc vei putea selecta unul din cele 4 moduri de jos.

  5. Color Road

    Color Road

    Prin intermediul acestui joc îți vei putea testa viteza de reacție și reflexele. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi traiectoria mingii doar pe banda pe care culoarea corespunde cu cea a mingii. Totodată, trebuie să evitați obstacolele care vor apărea pe traseu.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…