Top 5 jocuri Android în luna aprilie 2018: Destiny Warfare: Sci-Fi FPS, Dead Rivals – Zombie MMO

image of top 5 jocuri in luna aprilie 2018

La finalul lui aprilie vă prezentăm top 5 cele mai bune jocuri din această lună.

În topul jocurilor din luna martie, pe sistemele de operare Android, vă vom prezenta cinci jocuri diferite. Două dintre ele se încadrează la jocuri cu mașini și curse de auto, un joc de pescuit și două jocuri shooter. Nu uitați să analizați și top 5 aplicații Android din luna aprilie, dar și top 5 jocuri în luna martie.

  1. Destiny Warfare: Sci-Fi FPS

    Destiny Warfare: Sci-Fi FPS

    Destiny Warfare este un joc shooter în care acțiunea se petrece într-un viitor sci-fi. Jocul oferă posibilitatea de crea echipe și de a juca împreună pentru a îndeplini misiunile mai ușor. Dacă alegeți să jucați de unul singur, va trebui să treceți de stagii diferite ca și grad de dificultate.

  2. Dead Rivals - Zombie MMO

    Dead Rivals – Zombie MMO

    Dacă sunteți pasionați de zombie, acesta este jocul perfect pentru dumneavoastră, Dead RivalsZombie MMO. Jocul constă în eliberarea orașului de zombie care l-au invadat. Înainte de a începe lupta personalizați și armați avatarul pentru a fi pregătit de lupta cu zombie.

  3. FishingStrike

    FishingStrike

    Fishing Strike este un joc dedicat pescarilor și pasionaților de pescuit. Puteți alege locația unde să pescuți, dintre cele mai mari pescării din lume. Acum nu mai trebuie să așteptați, începeți jocul și prindeți cât mai mulți pești. În joc veți putea prinde peste 500 de specii de pești.

  4. SkidStorm

    SkidStorm

    Skid Storm este un joc de curse auto în care trebuie să vă dovediți abilitățile de șofer profesionist. Fie că jucați împotriva calculatorului sau a altor prieteni în modulul multiplayer, va trebui să terminați cursa într-un timp cât mai bun pentru a fi sigur că la final veți ocupa primul loc.

  5. Ultimate Car Driving: Classics

    Ultimate Car Driving: Classics

    Acest joc cu mașini Ultimate Car driving oferă posibilități nelimitatea de a vă personaliza mașina. Totodată, veți putea alege dintr-o gamă diversificată de automobile, de la cele mai noi modele sport, până la cele clasice. Nu uitați să conduceți cât mai atent pentru a putea câștiga cursele.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…