Ziua Muncii: 5 aplicații pentru căutarea unui loc de muncă

image of ziua muncii top 5 aplicatii locuri de munca

Pe 1 Mai se sărbătorește Ziua Internațională a Muncii.

Cu această ocazie vă vom prezenta top 5 aplicații cu ajutorul cărora puteți să vă găsiți un loc de muncă. Printre acestea am inclus atât aplicații cu locuri de muncă preponderent din România, dar și platforme pe care sunt postate joburi din străinătate sau pentru freelanceri care pot lucra de acasă (remote).

  1. LinkedIn Job Search

    LinkedIn Job Search

    LinkedIn este reţeaua numărul 1 ce conectează întreprinderi şi profesionişti. Ţine evidenţa şi găseşte ştiri, grupuri de discuţii şi oportunităţi locale şi globale de locuri de muncă în mod eficient. Poţi căuta şi aplica pentru locuri de muncă din întreaga lume. 

  2. Upwork Messenger

    Upwork Messenger

    Upwork este o platformă prin care liber profesioniștii pot să își găsească joburi stabile sau proiecte de scurtă durată. Fie că ești angajator sau în căutarea unui loc de muncă, pe Upwork vei putea găsi anuțuri de angajare sau personal din toate  colțurile lumii.

  3. BestJobs

    BestJobs

    Best Jobs este aplicația dedicată site-ului cu același nume. Prin intermediul acesteia veți putea să vă alcătuiți un C.V. cu care să aplicați ulterior pentru ocuparea unui loc de muncă disponibil. Anunțurile sunt împărțite pe categorii și pe orașe, pentru ca utilizatorii să navigheze cu ușurință.

  4. eJobs - Candidati

    eJobs – Candidati

    eJobs este unul dintre cele mai mari site-uri cu anunțuri de locuri de muncă din România. Pe platforma acestuia veți putea găsi locuri de muncă împărțite pe orașe pentru a putea aplica cu ușurință. Totodată, pe site-ul eJobs sunt postate și anunțuri de locuri de muncă pentru străinătate.

  5. OLX.ro- Anunturi gratuite

    OLX.ro- Anunturi gratuite

    OLX este un site cu anunțuri gratuite din România. Utilizatorii acestuia pot posta gratuit articole pe care doresc să le vândă. Totodată, pe platforma OLX sunt publicate și anunțuri de angajare și locuri de muncă. Acestea pot fi găsite în categoria locuri de muncă.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…