Top aplicații pentru curățarea sistemului de operare Android: Clean Master, Android Cleaner

image of Top aplicații pentru curățarea sistemului de operare Android2

Pentru a vă îmbunătăți performanțele telefonului mobil sau ale tabletei cu sistem Android este indicat să folosiți o aplicație care să vă curețe dispozitivul de fișiere nedorite.

Chiar dacă nu este necesară, o astfel de aplicație va îmbunătăți performanțele telefonului și ale tabletei. În timp, pe acestea se adună fișiere cache și miniaturi de imagini care vă ocupă memoria.

Aplicațiile dedicate curățeniei sistemului de operare Android găsesc fișierele care nu sunt necesare și vă ajută să le ștergeți. Dacă telefonul sau tableta se mișcă tot mai greu și sacadat, ar fi cazul să luați în calcul instalarea unei aplicații care să vă curețe sistemul. În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai bune cinci aplicații de curățare (cleaning apps) pentru Android.

  1. Clean Master Phone Boost

    Clean Master Phone Boost

    Aplicația Clean Master a fost dezvoltată pentru a ajuta utilizatorii dispozitivelor Android să identifice și să șteargă procesele și fișierele care le ocupă memoria.

  2. Android Cleaner - Boost Speed

    Android Cleaner – Boost Speed

    Android Cleaner îmbunătățește performanțele telefonului sau ale tabletei dumnevoastră, eliminând fișierele care nu sunt necesare, cache, dar și potențialii viruși.

  3. Super Speed,Clean,Security-MAX

    Super Speed,Clean,Security-MAX

    Având aceleași utilități ca și precedentele aplicații prezentate, odată folosite opțiunile Super Speed, dispozitivul dvs. va rula mult mai rapid, iar memoria acestuia nu va mai fi încărcată cu fișiere nedorite sau periculoase.

  4. CCleaner

    CCleaner

    CCleaner este o aplicație utilă, care va elibera memoria RAM de aplicațiile care rulează în fundal. Totodată, aplicația se va asigura că navigarea pe internet se va face în condiții de siguranță. 

  5. Power Clean(Booster & Cleaner)

    Power Clean (Booster & Cleaner)

    Power Clean este o aplicație intuitivă care elimină fișierele și informațiile care nu sunt utile, precum cele din cache. Aplicaţia elimină blocările, dezactivează  aplicaţiile care nu sunt necesare, şterge fişierele nedorite, dezactivează aplicaţiile din autostart, şterge memoria şi dosarul cu fișiere descărcate.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…