Sfaturi pentru a folosi eficient WhatsApp în 2018

image of Sfaturi pentru a folosi eficient WhatsApp in 2018

WhatsApp este cel mai mare serviciu de comunicare online din întreaga lume, cu peste 1,5 miliarde de utilizatori.

Potrivit statisticilor, în 2018 se așteaptă ca numărul utilizatorilor să crească până la peste 2 miliarde. Chiar dacă este cea mai folosită aplicație pentru socializare, mulți utilizatori nu cunosc toate opțiunile pe care WhatsApp le pune la dispoziție. În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai importante opțiuni WhatsApp.

Instalați WhatsApp web

Când sunteți în fața calculatorului și primiți mesaje pe WhatsApp este mult mai ușor să răspundeți direct din browser, fără a accesa telefonul. Pentru a instala versiunea WhatsApp web trebuie să accesați de pe calculator sau laptop pagina https://web.whatsapp.com/ și să scanați codul QR cu telefonul dumneavoastră. Pentru a scana codul trebuie să intrați în Setări (Settings) și să intrați pe WhatsApp Web/Desktop, iar apoi Scan QR Code.

image of Sfaturi pentru a folosi eficient WhatsApp 2

După acești pași veți putea continua conversațiile începute sau să porniți altele noi direct de pe calculator sau laptop.

Dezactivați descărcările automate

Una dintre cele mai importante setări pe care trebuie să o faceți este să dezactivați descărcările automate. WhatsApp descarcă automat pe dispozitivul dumneavoastră mobil toate pozele și videoclipurile primite, încărcând astfel memoria telefonului sau a tabletei.

Trimiteți fișiere cu WhatsApp

Fie că folosiți varianta WhatsApp web sau aplicația de pe telefon sau tabletă, puteți trimite toate tipurile de fișiere dorite, chiar și cele de dimensiuni mai mari.

Setări pentru confidențialitate

Dacă nu doriți ca restul utilizatorilor să vadă când le-ați citit mesajele trebuie doar să efectuați o setare. Intrați la Setări (Settings) -> Contul meu (Account) -> Confidențialitate (Privacy) -> (Read receipts).

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicatie de comunicare cu prietenii și familia concepută pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să trimită mesaje sau să efectueze apeluri audio prin rețeaua wireless sau prin intermediul conexiunii mobile.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…