Cum să ascunzi timpul ultimei conectări pe WhatsApp

Imagine de la Cum să ascunzi timpul ultimei conectări pe WhatsApp

Dacă te-ai săturat ca oamenii să te întrebe mereu ce faci datorită ultimei conectări la WhatsApp, după ce vei citi acest articol, nu va mai fi o problemă, deoarece poți ascunde informația pe dispozitivele Android. Trebuie să ajustezi setările de intimitate din aplicație, dar trebuie să ști că nici tu nu vei putea ultima ora a conexiunii prietenilor tăi.

1. Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a ascunde conexiunea WhatsApp pe Android, este să intri în aplicație și să apeși pe icoana cu trei puncte din colțul din dreapta sus.

2. Odată ce ai accesat meniul de Setări, mergi la opțiunea numită „Account Info” din care poți schimba diferiți parametrii legați de contul personal WhatsApp.

3. Opțiunea pentru a ascunde timpul ultimii conexiuni WhatsApp, o vei găsi în meniul Privacy.

4. Acum, primul lucru pe care îl vei vedea este „Who can see my personal information” care va indica configurarea utilizatorului și ultima dată a conectării. De aici poți restricționa informația care nu vrei să apară în chat.

5. Prin apăsare, poți selecta cine îți poate vedea ultima conectare. Opțiunile sunt toți utilizatorii, contactele mele sau nimeni. Prin ultima opțiune nu va apărea în nici o conversație.

6. Așadar, când vei intra în chat cu cineva, sub numele tău nu va mai apărea data ultimei conectării, și nici tu nu vei putea vedea la cealată persoană. De asemenea, când te conectezi, oamenii vor putea vedea că ești online, și tu la fel.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicatie de comunicare cu prietenii și familia concepută pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să trimită mesaje prin rețeaua wireless sau 3G atunci când conexiunea este disponibilă.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…