Cum să clonezi aplicații Android pentru a folosi multiple conturi?

Imagine de la Cum să clonezi aplicații Android pentru a folosi multiple conturi?

Ne creem multiple conturi online din diverse motive. Cel mai des, vrei să ai un cont unde te poți distra cu prietenii tăi, și un cont în care să fi profesional și pentru lucru. O mulțime de aplicații de clonare suportă multiple conturi, iar astăzi îți vom prezenta câteva dintre acestea.

  1. Parallel Space-Multi Accounts

    Parallel Space-Multi Accounts

    Gestionează conturile de Facebook și Instagram dintr-o aplicație intuitivă și funcțională. Acesta este compatibilă cu 99% din aplicațiile disponibile pe Play Store, îți permite să accesezi conturile de Facebook și Instagram, și chiar să te joci.

  2. App Cloner

    App Cloner

    După cum sugerează și numele, această aplicație este capabilă de a clona o gamă largă de aplicații instalate pe telefon. Este o alternativă pentru cei care au nevoie să aibă acces la mai mult de un cont în aceiași aplicație.

  3. 2Accounts: Multi User Switch

    2Accounts: Multi User Switch

    Această aplicație este ideală pentru care au două conturi pentru messangeri, multiple conturi de jocuri și conturi sociale duble pentru viața personală și lucru. Aplicația suportă majoritatea aplicațiilor și te conectează cu prietenii cu care poți partaja informații în paralel.

  4. 2Face - Multi Accounts

    2Face – Multi Accounts

    2Face(CM AppClone) este o aplicație creată pentru utilizatorii care doresc acces instant simultan la două conturi diferite pe rețelele de socializare, jocuri și aplicații de messagerie pe un singur dispozitiv. Poți schimba conturile din bara de notificări cu o singură atingere.

  5. GO Multiple

    GO Multiple

    Cu GO multiple, poți gestiona două conturi ale aceleiași aplicații sau juca fără complicații. Îți permite să gestionezi două conturi ale aceeași aplicație sau joc în paralel, suportă cele mai multe mesageri, consumă puțină baterie și este destul de intuitiv.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…