An nou fericit: Cele mai bune 5 aplicații pentru a-ți păstra rezoluțiile pentru 2018

Imagine de la An nou fericit: Cele mai bune 5 aplicații pentru a-ți păstra rezoluțiile pentru 2018

Este în mod oficial anul 2018! Sperăm că ai avut un an bun în 2017, și dacă vrei ca 2018 să fie și mai bun, probabil ai câteva rezoluții pentru noul an. Poți alege să realizezi aceste scopuri cu ajutorul tehnologiei care o ai la dispoziție.

Poți folosi smartphone-ul pentru a avea un ajutor în plus, toate acestea cu aplicațiile potrivite. Astăzi îți vom prezenta cele mai bune aplicații care îți vor de folos în acest nou an.

  1. Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous te va ajuta să îţi atingi obiectivele şi, cel mai important, să dobândeşti obiceiuri sănătoase. Îi permite utilizatorului să-şi stabilească obiective şi obiceiuri sănătoase, de exemplu, să bea apă, să facă exerciţii şi să doarmă mai bine, printre altele.

  2. 7 Weeks - Habit & Goal Tracker

    7 Weeks – Habit & Goal Tracker

    7 Weeks te va ajuta să adopți un obicei nou sau să scapi de un obicei prost. Aplicația este bazată pe cartea lui Charles Duhigg, „The Power of Habit” și metoda efectului X, pentru a crea o strategie simplă pentru a-ți atinge scopul.

  3. Lifesum - The Health Movement

    Lifesum – The Health Movement

    Lifesum este un ghid util pentru urmărirea dietei şi antrenamentului zilnic. Aplicația te poate ajuta să iei decizii mai bune şi să-ţi îmbunătăţeşti obiceiurile alimentare. Poți să-ţi urmăreşti progresul, dieta de zi cu zi şi planul de exerciţii fizice.

  4. Goodbudget: Expense & Budget

    Goodbudget: Expense & Budget

    Goodbudget este un instrument pentru gestionarea situației tale financiare. Poți verifica sumele, seta bugeturi și multe altele. Aplicația se poate sincroniza cu orice dispozitiv și îți permite să partajezi bugetul cu restul persoanelor din locuință.

  5. NIKE+ TRAINING CLUB

    NIKE+ TRAINING CLUB

    Nike Training Club este antrenorul tău personal, conținând peste 160 de antrenamente pentru forță, anduranță, mobilitate sau chiar yoga. Aplicația este perfectă pentru cei care au nevoie de structură, având posibilitatea de a personaliza planurile de antrenament.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…