Cele mai bune aplicații din Decembrie 2017: Google Maps Go, Direct from Instagram

Imagine de la Cele mai bune aplicații din Decembrie 2017: Google Maps Go, Direct from Instagram, Home Workout

Mai avem foarte puțin până la finalul anului 2017 și implicit finalul lunii Decembrie. Sperăm că ai avut un Crăciun Fericit alături de cei dragi și că vei avea în continuare un final de an uimitor!

Astăzi îți vom prezenta cele mai bune aplicații ale lunii, care cu siguranță vor fi folositore și în următorul an!

  1. Google Maps Go - Directions, Traffic & Transit

    Google Maps Go – Directions, Traffic & Transit

    Google Maps Go este versiunea mai ușoară a aplicației Google Maps. Aplicația este creată pentru dispozitivele cu memorie limitată pe rețele slabe fără a compromite viteza pentru a-ți furnica locația, traficul, noutățile, traseul și informații pentru călătorii.

  2. Direct from Instagram

    Direct from Instagram

    Direct from Instagram este o aplicație creată pentru a personaliza fotografii și clipuri video cu filtre distractive și efecte speciale. Aplicația aduce filtre unice speciale și efecte pe care le poți adăuga la fotografiile și videoclipurile pe care le împărtășești pe Instagram și Boomerang.

  3. YouTube Go

    YouTube Go

    YouTube Go este o aplicație excelentă pentru cei care doresc să descarce și să vizioneze clipuri video pe Android chiar și cu conexiune la internet lentă. Utilizatorul poate ajusta dimensiunea videoclipului, viziona cele mai populare videoclipuri, descărca, viziona sau partaja fișiere, etc.

  4. Home Workout - No Equipment

    Home Workout – No Equipment

    Home Workout este o aplicație de sănătate, care reunește diferite seturi de exerciții care pot fi efectuate la domiciliu, cu ajutorul unor tutoriale. Oferă exerciții pentru abdomen, piept, picioare, brațe și fese (toate create de către experți), tutoriale video și imagini, printre altele.

  5. Music Player

    Music Player

    Music Player este un player muzical intuitiv, care permite utilizatorului să se bucure de melodiile preferate chiar și fără Wi-Fi. Suportă diverse formate de muzică și formate audio (MP3, MIDI, WAV, FLAC, AAC, APE, etc.), are un egalizator puternic și îți permite să personalizezi interfața.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…