Top 5 aplicații cu podcast-uri care te vor ajuta să înveți orice limbă

Imagine de la Top 5 aplicații cu podcast-uri care te vor ajuta să înveți orice limbă

Podcast-urile par a se reîntoarce la a fi sursa principală pentru informații în era internetului. Sunt o modalitate grozavă de a asculta experții cum vorbesc despre subiecte care te interesează. Dacă ești un fan al acestora și cauți o aplicație pentru dispozitivul tău Android, aceastea sunt cele mai bune aplicații pentru podcast-uri!

  1. CastBox - Free Audio & Music

    CastBox – Free Audio & Music

    Castbox conține o colecție cu peste un milion de podcast-uri. Aplicația oferă suport pentru peste 70 de limbi, podcasturi pentru învățarea limbilor străine, suport Chromecast și multe altele. De asemenea se poate sincroniza cu mai multe dispozitive.

  2. Podcast Go

    Podcast Go

    Podcast Go este o aplicație cu o mulțime de caracteristici noi, precum descărcarea de podcast-uri, reglarea vitezei de redare și multe altele. Aplicația conține peste 300 de mii de podcast-uri și poți căuta orice dorești.

  3. TuneIn Radio - Radio & Music

    TuneIn Radio – Radio & Music

    TuneIn este o aplicaţie gratuită pe care o poţi utiliza pentru a asculta peste 70.000 de posturi de radio din întreaga lume, folosind doar conexiunea la Internet. De asemenea, poți asculta podcasturi şi transmisii radio live de oriunde din lume.

  4. Pocket Casts

    Pocket Casts

    Gestionează-ţi podcasturile favorite cu această aplicaţie de tipul platformă ramificată, care îţi permite să-ţi stochezi fişierele în cloud. Organizează-ţi podcasturile după categorie, personalizează tema de fundal şi de asemenea, furnizează suport pentru Chromecast.

  5. DoggCatcher Podcast Player

    DoggCatcher Podcast Player

    Cu DoggCatcher poți descărca, gestiona și viziona podcast-urile preferate. Descarcă conţinutul audio preferat şi postcats-urile video, folosește motorul de căutaren vizitează secţiunea Top 100, și poţi reda mai târziu, chiar şi fără o conexiune la internet.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…