5 aplicații Android similare cu iMovies

Imagine de la 5 aplicații Android similare cu iMovies

Orice am spune spune despre Apple și hardware-ul lor scump, adevărul este să au software de calitate înaltă. Tocmai din acest motiv îți vom prezenta astăzi cinci aplicații Android, care sunt similare cu aplicația iMovies. Aplicația pentru iOS este simplă și îți permite să creezi videoclipuri cool fără mult efort. Aceasta se concentrează pe editarea videoclipurilor gata filmate.

Alt lucru grozav despre iMovies este faptul că este accesibil. Aproape orice poate folosi aplicația fără să trebuiască să învețe mult. Din fericire pentru utilizatorii Android, aplicațiile din lista de mai jos sunt la fel de simple și eficiente.

  1. KineMaster – Pro Video Editor

    KineMaster – Pro Video Editor

    Un editor care oferă mai multe caracteristici interesante, inclusiv capacitatea de a utiliza mai multe straturi pentru video, ajustarea nuanței, luminozitatea și saturația, adăuga animații, efecte vizuale și audio, precum și partajarea rezultatul final pe rețele de socializare.

  2. PowerDirector – Video Editor

    PowerDirector – Video Editor

    Crează un film uimitor în mișcare lentă, folosind resursele acestui editor modern și intuitiv. Acesta oferă instrumente de editare video, o linie de timp sofisticată, efecte de mișcare lente, filtre originale și stickere, etc.

  3. Quik - Free Video Editor

    Quik – Free Video Editor

    Quik oferă acces la o cantitate incredibilă de instrumente care îți permit să personalizezi videoclipuri cu efecte, filtre, subtitrări și multe altele. Acesta îți permite să adaugi text, muzică, grafică și filtre, să decupezi, etc. De asemenea, detectează fețele și culorile pentru a încadra imaginile perfect.

  4. VideoShow: Video Editor &Maker

    VideoShow: Video Editor &Maker

    Personalizează coloana sonoră a videoclipurilor, adaugă subtitrări sau culori vibrante. Îţi permite să creezi clipuri video din fotografii, să adaugi coloană sonoră, text, să schimbi culorile, să aplici efecte, să îmbini videoclipurile, și adiţional să modifici calitatea videoclipurilor.

  5. FilmoraGo - Free Video Editor

    FilmoraGo – Free Video Editor

    Un editor video care oferă numeroase instrumente profesionale de editare, astfel încât să poţi realiza un mix de mai multe clipuri, toate la calitate HD. Poţi alege dintre mai multe efecte, filtre şi ajustări, precum şi să adaugi un titlu şi un text.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…