Cele mai bune aplicații din Mai 2017: ABC Keyboard, Smart AppLock, Briefing

Imagine de la Cele mai bune aplicații din Mai 2017: ABC Keyboard, Smart AppLock, Briefing

Am ajuns și la acest final de primăvară, când ne pregătit pentru vara care urmează. Noi îți propunem să dai o privire peste lista de mai jos pentru a-ți actualiza dispozitivul cu cele mai bune aplicații ale lunii. Nu uita să ne spui care au fost favoritele tale și de ce.

  1. GO Music Player PLUS

    GO Music Player PLUS

    GO Music Player PLUS este a aplicație pentru redarea fișierelor audio pe dispozitivele Android. Aplicație conține o mulțime de fundaluri frumoase și un egalizator puternic, suportând cele mai populare formate audio. Poți căuta melodii și crea playlist-uri personalizate.

  2. ABC Keyboard - TouchPal

    ABC Keyboard – TouchPal

    ABC Keyboard – TouchPal este o tastatură gratuită pentru dispozitivele Android, care te ajută să tastezi mai rapid și mai ușor, folosind predicții de cuvinte. Aplicația conține peste 1000 de emoji, gif-uri și emotioane pe care le poți folosi în conversații.

  3. Smart AppLock

    Smart AppLock

    Aplicația Lock este ideală pentru protejarea intimității utilizatorului prin blocarea aplicațiilor cu parolă. Poți alege o parolă numerică sau gesturi, recupera parola, seta timpul pentru a activa și dezactiva blocarea, crea liste de rețele Wi-Fi de încredere, proteja datele 3G etc.

  4. Runtastic Running & Fitness

    Runtastic Running & Fitness

    Runstastic este o aplicaţie pentru fitness, care utilizează GPS-ul pentru a cartografia şi înregistra activităţile tale fizice. Acestă aplicație permite vizualizarea în 3D a antrenamentelor, setări personalizate, stabilirea obiectivelor și analizarea rezultatelor.

  5. Briefing

    Briefing

    Aplicația Briefing îți va aduce toate informațiile importante la dispoziția ta. Glisează spre stânga pentru a accesa rapid cele mai recente știri și subiecte populare. Află prognoza meteo, cele mai recente look-uri sau plănuiește-ți următoarea vacanță.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…