5 aplicații pentru a verifica dacă ai făcut root la dispozitivul Android în mod corect

Imagine de la 5 aplicații pentru a verifica dacă ai făcut root la dispozitivul Android în mod corect

Dacă ești în procesul de a-ți face root la dispozitivul Android, și vrei să îți verifici progresul sau reușita atunci încearcă una dintre aceste aplicații pentru a te asigura că ai finalizat procesul cu succes.

Dacă nu ști ce este și cum se face root pe dispozitivele Android, atunci citește acest articol care îți va răspunde la toate întrebările.

  1. Root Checker

    Root Checker

    Verifică dacă ai accesul root configurat cu această aplicație. Având peste zece milioane de utilizatori din întreaga lume, aplicația oferă o metodă simplă de verificare, împreună cu o interfață ușor de utilizat.

  2. Root Checker Advanced

    Root Checker Advanced

    Un mod ușor de a obține informații cu privire la root este prin aplicația Root Checker Advanced. Această aplicație îți permite să marchezi căsuțele busybox aplicațiilor și applet-urilor, îți arată căile sistemului pentru Superuser și binarele Busybox.

  3. BusyBox

    BusyBox

    O aplicație gratuită, care funcționează și fără conexiune la internet. BusyBox este o aplicație de software care oferă o mulțime de instrumente Unix, se poate folosi cu Linux kernel, fiind ideal pentru dispozitive incorporate.

  4. Root Checker

    Root Checker

    opțiune ușoară și rapidă pentru a verifica dacă dispozitivul tău are root, împreună cu informații detaliate despre executabilele su și busybox. Pe lângă acestea, aplicația oferă și informații despre baterie și telefon.

  5. SuperSU

    SuperSU

    SuperSU este un instrument pentru utilizatorii avansaţi, care îţi oferă mai multe opţiuni de schimbare a sistemului Android. Această aplicaţie este capabilă să controleze opţiunile sistemului de operare, cu condiția să ai root.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…