Ce înseamnă și cum se face root pe Android?

Ce înseamnă root?

Root-area este operațiunea prin care utilizatorul va căpăta drepturi depline asupra memoriei interne a telefonului. Esențial, dupa root-are utilizatorul are accest deplin și poate face ce doreste cu sistemul de operare pentru a personaliza dispozitivul după bunul plac.

Cu acces root , vei putea avea acces la orice fel de restricții impuse de producător. Vei putea instala mai multe aplicații, vei putea bloca sau debloca procesorul și înlocuii firmware-ul.

romania

De ce este benefic?

Unul dintre cele mai întâlnite motive este pentru a scăpa de toate lucrurile imposibil de instalat altfel. Alte benefici sunt posibilitatea de a instala aplicații speciale și flash custom ROM-uri , poti adăuga caracteristici în plus și ajută la performanța dispozitivului. Deasemenea poți personaliza complet telefonul după cum dorești.

romania1

 Cum se realizează root-area?

Pasul 1. Descarcă și instalează o aplicație pentru root-are.

Pasul 2. Activează modul de USB debugging pe telefon. Dacă utilizezi Android 4.0 sau 4.1, intră la „Setări”,”Opțini   producător”, și selectează căsuța pentru „USB debugging”. ( S-ar putea să fie necesar să activezi „Opțini producător” mai întâi). Pentru Android 4.2, intră la „Setări”, „Despre telefon”, „Opțini producător” și apoi selectează căsuța pentru „USB debugging”. Apoi selectează OK pentru a aproba această schimare.

Pe Android 4.3 sau mai nou, apasă pe  „Setări”, „Despre telefon”, și selectează „Crează număr”. Apasă de mai multe ori, până când vei vedea mesajul „You are now a developer!”

După aceasta, apasă „Setări”, „Despre telefon”,  „Opțini producător”și apoi selectează căsuța pentru „USB debugging”.

Pasul 3. Pornește root-area pe PC-ul tău, apoi conectează telefonul prin cablul USB

Pasul 4. Apasă pe Root , și apoi așteapă câteva minute. 

Aceasta este tot. În caz că te-ai răzgândit, pornește Android Root din nou, conectează telefonul și apasă „Remove Root”.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…