5 aplicații pentru a sărbătorii Ziua Internațională a Femeii în 2017

Imagine de la 5 aplicații pentru a sărbătorii Ziua Internațională a Femeii în 2017

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în fiecare an la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările cât și discriminarea fața de femei, care se face încă simțită în multe părți ale lumii.

Acesta este un prilej de discuție, referitor la drepturile tuturor femeilor și un moment pentru a ne arăta aprecierea față de femeile din viața noastră și nu numai. Astăzi am pregătit o listă cu aplicații esențiale pentru o femeie, care te-ar putea ajuta în viața de zi cu zi.

 1. myPill® Birth Control Reminder

  myPill® Birth Control Reminder

  Uneori poate fi dificil să menții programul de anticoncepționale, însă cu această aplicație vei primi mereu notificări și informații despre protecția ta. Aplicația te informează când trebuie să mergi la doctor, înregistrează simptome și prezice data menstruației.

 2. Uber

  Uber

  Cu această aplicație folositoare vei obține un șofer personal care te poate ridica de oriunde și oricând și te va duce la destinația dorită, în mod convenient. Spre deosebire de serviciul de taximetrie, poți verifica cât de mult te va costa călătoria înainte de a utiliza serviciul.

 3. NIKE+ TRAINING CLUB

  NIKE+ TRAINING CLUB

  Dacă ești pasionată de fitness atunci aceasta este aplicația pentru tine. Nike+ Training Club este o aplicație concepută special pentru femei, și dispune de o mulțime de niveluri de activitate și dificultate, fiind ideală atât pentru începători cât și pentru avansați.

 4. Audible for Android

  Audible for Android

  Aceasta este o aplicație pentru femeile ocupate dar iubitoare de cărți. Audible oferă mai mult de 180.000 de audiobook-uri pentru a fi ascultate în orice moment. De asemenea, aplicația are unele funcții în plus legate de redarea audio.

 5. ShopStyle : Shopping Made Easy

  ShopStyle : Shopping Made Easy

  Pentru toate femeile pasionate de shopping, această aplicație oferă tone de articole de modă. Poți filtra și căuta orice tip ce obiect vestimentar dorești, având opțiunea de a seta alerte pentru reduceri, astfel încât să prinzi cele mai bune oferte.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…