5 teme și tonuri de apel de Crăciun pentru a-ți personaliza Androidul

E timpul să adaugi puțină magie de Crăciun pe telefonul tău! Bucură-te de cele mai bune teme și tonuri de apel pentru Crăciun încă de acum.

Nu uita să ne spui care sunt aplicațile tale favorite în comentarii!

  1. Christmas Rink Live Wallpaper

    Christmas Rink Live Wallpaper

    Rink Christmas Live Wallpaper este un tapet animat care îţi arată atmosfera de Crăciun din emisfera nordică, cu patinoarele sale şi scenele iluminate, acoperite de zăpadă. Ecranul este decorat cu trei scene diferite şi patru grupuri de personaje ce patinează.

  2. Christmas Fireplace LWP

    Christmas Fireplace LWP

    Bucură-te de sărbători cu această temă cu un șemineu. Aplicația conține trei teme diferite și poți alege să îți adaugi numele în scrisoarea pentru Moș Crăciun, să adaugi fotografi, decorațiuni și să alegi tipul și mărimea zăpezii.

  3. Christmas Ringtones

    Christmas Ringtones

    Ascultă cele mai populare melodii și colinde de Crăciun și alege să le folosești ca și ton de apel. Aplicația conține 45 de melodii gratuite și spre deosebire de alte aplicații similare acestea sunt clare și nu se întrerup în mijlocul melodiei.

  4. Tonuri de apel de Crăciun

    Tonuri de apel de Crăciun

    Aceasta este o temă care combină o varietate incredibilă de cântece de Crăciun – Spărgătorul de nuci, Jingle Bells, Douăsprezece zile şi Santa. Ai posibilitatea să particularizezi tonurile de apel, notificările şi alarmele cu până la 45 de tipuri diferite de cântece.

  5. Melodii de Craciun

    Melodii de Craciun

    Moș Crăciun vine de la Polul Nord pe telefonul tău prin această aplicație în care poți sunete pentru tonuri de apel, alarme sau notificări. Poți adăuga un widget cu melodia preferată pe ecran și un timer pentru când vrei să pornească.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…