Cele mai bune 5 aplicații pentru călătoriile în jurul lumii

Imagine de Cele mai bune 5 aplicații pentru călătoriile în jurul lumiiExistă sute de aplicații pentru călătorii disponibile pe piața Android. Fie că este prima ta călătorie în afara țării sau ești un călător frecvent, alege cele mai bune oferte de zboruri, învață cum să comunici în altă limbăși pur și simplu fi important în toate momentele călătoriei tale.

Iată o listă cu cele mai bune aplicații fără de care nu ar trebui să pleci de acasă!

  1. KAYAK Flights, Hotels & Cars

    KAYAK Flights, Hotels & Cars

    Kayak este una dintre cele mai populare aplicaţii de călătorie care îţi permite să cauţi zboruri şi companii de închirieri auto, să faci rezervare la hotel şi realizezi o comparaţie a preţurilor. Salvează toate detaliilecălătoriei, verifică starea zborului, primeşte notificări zilnice.

  2. Street View on Google Maps

    Street View on Google Maps

    Street View on Google Maps este un serviciu care îţi permite să vezi de aproape mai multe locații şi monumente din întreaga lume. Odată ce ai introdus adresa şi selectat Street View, poţi vedea punctele şi poți să faci clic pe ele pentru a vedea detalii.

  3. Google Traducere

    Google Traducere

    Google Translate este o aplicație esențială pentru călătoriile tale internaționale. Această aplicație te poate ajuta să traduci cuvinte, expresii și fraze în peste alte 65 de limbi, oferă modul de convorbire, înregistrează traduceri și poate scrie cuvinte non-latine.

  4. Eventbrite - Fun Local Events

    Eventbrite – Fun Local Events

    Eventbrite este bazat pe locație și are prezență în majoritatea orașelor din lume. În funcție de locația ta, aplicația va prezenta evenimentele populare din zonă sau cele care te-ar putea interesa. Tot prin aplicație poți achiziționa bilete și obține locația exactă.

  5. XE Currency

    XE Currency

    Pentru cei care sunt atenți la bani, acesta este un curs valutar standard. Această aplicația actualizeazămereu cursul valutar și are peste 180 de monede înregistrare. De asemenea este și un calculator simpluși te va ajuta să afli care ofertele găsite chiar merită.

Cele mai bune aplicații de aviație pentru Android
Cele mai bune aplicații de aviație pentru Android

Planificarea călătoriei nu trebuie să fie un coșmar și nici să nu te ruineze financiar. Cu o aplicație pe telefon poți găsi rapid cele mai bune oferte de avion către destinația ta de vis. Nu mai plăti comision suplimentar către diverși intermediari. Iată cele mai bune aplicaț…

Cele mai bune aplicații Android pentru localizarea familiei
Cele mai bune aplicații Android pentru localizarea familiei

Grija pentru cei dragi este un sentiment natural. Atunci când copilul nu este acasă și te simți îngrijorat, faptul că știi permanent unde se află te ajută să te liniștești. Când ești în vacanță și alegi să petreci puțin timp separat de grup, va trebui să știi unde te întâlneș…

Cum activezi și folosești modul de vacanță în WhatsApp
Cum activezi și folosești modul de vacanță în WhatsApp

Suntem în mijlocul sezonului vacanțelor. Plecăm în concediu pentru a ne recupera sănătatea fizică și psihică, pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a ne deconecta de probleme. Dacă vrem să ne deconectăm cu adevărat, trebuie să ne deconectăm și de telefon, să limităm timpu…