Cele mai bune 5 aplicații de colaje pentru a-ți edita pozele pe Android

Dacă îți place să creezi colaje și să îți personalizezi fotografiile pe dispozitivul tău Android, atunci cu siguranță vei găsi aceste aplicații folositoare.

Dă un ochi peste lista de mai jos și descoperă cele mai bune aplicații pentru creearea de colaje și pentru editarea pozele, și spune-ne în comentarii ce alte aplicații uimitoare ai găsit!
  1. Layout from Instagram

    Layout from Instagram

    Cu aplicația Layout from Instagram vei putea crea colaje fotografice distractive și unice, cu propriile tale imagini și apoi le poți edita după bunul tău plac, pentru a le împărtășii cu prietenii tăi.

  2. EyeEm - Camera & Photo Filter

    EyeEm – Camera & Photo Filter

    EyeEm – Photo Filter Camera este o aplicație de partajare a fotografiilor sincronizată la diverse rețele de socializare, care permite comentarii și de asemenea specifică unde au fost efectuate fotografiile. Aplicația include și instrumente de editare și filtre.

  3. Retrica

    Retrica

    Transformă-ți fotografiile în imagini mult mai elegante și frumose, cu filtrele speciale și instrumentele de editare oferite de Retrica. Aplicația conține 80 de filtre fotografice diferite, și instrumente de editare. În plus, aceasta îți permite să partajajezi fotografiile cu ușurință.

  4. Candy Camera for Selfie

    Candy Camera for Selfie

    Cu această aplicație poți aplica filtre fotografiilor în timp real sau să le adăugi la imaginile deja fotografiate. Aplicația dispune de peste 30 de filtre, cu mai multe opțiuni de editare, inclusiv contrastul, saturația și rezoluția. De asemenea, poți adăuga machiaj și alte trucuri pentru selfie-uri.

  5. Foto Editor - Photo Editor

    Foto Editor – Photo Editor

    Îți permite să editezi toate fotografiile pe care le faci, folosind tot felul de efecte și filtre speciale pentru a obține rezultate spectaculoase și unice. Poți regla balansul de culoare, roti fotografia, regla luminozitatea, contrastul și saturația, sau estompa și intensifica imaginea.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…