Cele mai bune jocuri Android din luna martie 2018: Helix Jump, PUBG Mobile

image of cele mai bune jocuri android din luna martie 2018

Finalul lunii martie vă aduce și top 4 cele mai bune jocuri din această lună.

În topul jocurilor, pe sistemele de operare Android, din luna martie, vă vom prezenta cinci aplicații diferite. Fie că este vorba de fotbal, de un jocde acțiune sau de un jocdesocietate, toate jocurile prezentate în acest articol au ca scop relaxarea și destinderea utilizatorilor. Înainte să încercați jocurile din luna martie, nu uitați să analizați și top 5 aplicații Android în luna martie.

  1. Helix Jump

    Helix Jump

    Un joc foarte simplu care vă poate da dependență în scurt timp. Tot ce trebuie faceți este să direcționațibila în așa fel încât să găsiți breșele necesare pentru ca aceasta să își poată continua traseul prin turnul helix. Încercați să obțineți să obțineți cât mai multe puncte, iar apoi concurați cu prietenii dumneavoastră.

  2. PUBG Mobile

    PUBG Mobile

    100 de jucători aterizează pe o insulă. Încearcați să eliminați fiecare inamic și adversar pe care îl găsești, astfel încât la final să rămâi ultimul supraviețuitor de pe insulă. Pe parcursul jocului veți putea folosi multiple arme și mijloace de transport: mașini, vapoare, motociclete, etc. Fiți pregătit pentru o aventură extraordinară.

  3. The Sims™ Mobile

    The Sims™ Mobile

    Crează o lume virtuală de vis. În cadrul joculuiTheSimsMobile veți putea crea și controlaviațapersonajelor. De la căminul în care locuiește, pasiunile, sporturile practicate practicate, acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile controlabile. În cadrul jocului puteți de asemenea să ieșiți cu prietenii, să vă dezvoltați o carieră, dar și o relație amoroasă.

  4. Score! Match

    Score! Match

    Câștigați cât mai multe meciuri de fotbal pentru a acumula experiență, dar și puncte pe care le puteți folosi ulterior în transferuri sau în dezvoltarea unor anumite aptitudini. Fiecare meci este diferit, astfel că nu uitați că trebuie să fiți cât mai constant în rezultate pentru a reuși să câștigați trofeele puse în joc.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…