Cinci moduri de a-ți tranfera agenda într-un dispozitiv nou

Cinci moduri de a-ți tranfera agenda într-un dispozitiv nou

În ciuda caracteristicilor uimitoare pe care le dețin smartphone-urile de astăzi, aceastea încă au ca rol principal comunicarea, astfel încât agenda ta telefonică poate fi foarte importantă pentru tine. Din fericire zilele în care trebuia să rescrii toare numerele și să le introduci manual au trecut de mult. Aceastea sunt noile metode de a-ți tranfera agenda în noul tău dispozitiv.

1. Prin contul Google

Printre cele mai simple metode, poți să accesezi contul tău de Google din Setări și să alegi să sincronizezi contactele. Sincronizarea datelor în contul Google este una din cele mai bune metode, este sigură și serviciile Google sunt disponibile pe orice platformă.

2. Prin cardul SD

Dacă ambele telefone sunt compatibile cu carduri SD, poți tranfera agenda folosind cardul microSD. Doar deschide agenda și apasă pe butonul de import/export. După ce datele au fost transferate pe card, adaugă-l în noul dispozitiv, intră la agendă și la importare. Singură problemă întâlnită cu această metodă este apariția duplicatelor.

3. Prin stocarea internă

Această metodă, este asemănătoare celei anterioare, doar că în loc de card vei folosi memoria internă. Pentru aceasta trebuie să conectezi dispozitivul la un computer și să cauți fișierul .vfc în Sistem. Copiază acest fișier într-o locație ușor de găsit și apoi tranferă-l pe dispozitivul nou.

4. Prin cardul SIM

Dacă vrei să schimbi telefonul dar să păstrezi cartela SIM, poți folosi metoda clasică și să copieză numerele relevante pe card. Prin această metodă ai posibilitatea de a selecta doar contactele importante, doar dezavantajul este limita de 200 de contacte.

5. De la iPhone la Android

Odată ce ai un cont Google pe dispozitivul Apple, acesta va apărea la e-mail, contacte și calendare. De aici poți urma pașii menționați anterior la prima metodă. Alternativ, poți instala o aplicație să facă acest lucru pentru tine.

 

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…