Cum să faci downgrade la aplicațiile Android
Actualizările aplicațiilor sunt în general bune, însă existe momente când o actualizare poate fi negativă. De exemplu, celei mai noi versiuni a aplicației tale preferate îi lipsește un detaliu care îți plăcea sau aplicația este prea mult pentru performanța telefonul tău.
Pe cele mai multe dispozitive, actualizarea aplicațiilor este ușoară. Aplicația te anunță când o actualizare este disponibilă. Cu toate aceste, acesta este un proces la care reversarea nu este ușoară.
Dar nu te îngrijora! Continuă să citești și află cum să faci downgrade la aplicații.
1. Fă backup înainte de actualizare
Cu o actualizare, Android-ul tău nu salvează fișierele APK în mod automat. Pentru a recupera o aplicație direct de pe telefon trebuie să ai backup. Cea mai bună modalitate de a fi sigur că ai una este să descarci o aplicație care face backup precum App Backup & Restore sau CM Backup – Safe,Cloud,Speedy. Aceste aplicații nu vor salva doar versiunea veche a aplicației, dar îți vor spune și cum să o instalezi înapoi.
2. Downgrade după actualizare
Pentru a reveni înapoi la vechea versiune a aplicației tale favorite trebuie să :
a) Dai enable la instalarea de la „surse necunoscute”.
b) Trebuie să faci root la dispozitiv.
Odată ce aceste lucruri sunt în ordine, obține APK pentru AppDrawer. Odată ce o ai instalată, trebuie să cauți pe internet arhive care conține fișiere APK ale aplicațiilor mai vechi, precum Android Drawer sau F-droid. Există o mulțime de site-uri din care poți alege însă trebuie să fi mereu atent când descarci aplicații din alte surse decât Google Play.
După ce descarci versiunea dorită a aplicației, deschide AppDowner apoi fă click pe „Select APK” apoi „Install APK”. Apoi, doar deschide aplicația și verifică aplicația descărcată.
Aceste este scurtul nostru ghid pentru downgrade a aplicațiilor.
Ai încercat sau știi o variantă mai bună? Spune-ne în comentarii.