Cum se hackează o rețea WiFi pe Android

image wifi

Majoritatea aplicațiilor mobile au nevoie de o conexiune activă la internet pentru a putea fi folosite toate funcțiile disponibile.

Pentru a economisi din traficul de date, dar și pentru o viteză superioară, putem opta pentru a ne conecta la rețelele de internet WiFi. În majoritatea locurilor vom putea avea internet de la diverse surse, însă trebuie să știm cum să profităm de el. Pentru aceasta, vă prezentăm cele mai bune aplicații care te vor ajuta să te conectezi la rețele WiFi publice.

  1. WIFI WPS WPA TESTER (ROOT)

    WIFI WPS WPA TESTER (ROOT)

    Cu acest instrument, poți folosi dispozitivul Android pentru a verifica vulnerabilitatea rețelei  wireless oriunde. În plus față de testarea vulnerabilității, poți utiliza instrumentul pentru a decoda parolele care protejează accesul la rețelele wireless.

  2. AndroDumpper ( WPS Connect )

    AndroDumpper ( WPS Connect )

    Un instrument multifuncțional pentru a verifica vulnerabilitatea și conectarea la diferite rețele  wireless. Cu AndroDumpper, utilizatorul poate identifica diferite rețele wireless, verifica parolele și să se conecteze la ele.

  3. WiFi Master Key - by wifi.com

    WiFi Master Key – by wifi.com

    Cu ajutorul acestei aplicații vei reuși să descoperi mult mai repede rețelele de internet WiFi din apropiere. Totodată, WiFi Master Key – by wifi.com te va ajuta să te conectezi la acestea. Aplicația este ușor de folosit și are funcții intuitive.

  4. Instabridge - Free WiFi

    Instabridge – Free WiFi

    Fii parte dintr-o comunitate internaţională a cărei misiune principală este aceea de a partaja accesul la reţelele wireless. Vei fi atențioant când se detectează o reţea wireless disponibilă pentru conectare, măsoară viteza conexiunii.

  5. Fing - Network Tools

    Fing – Network Tools

    Un instrument intuitiv care te va ajuta să verifici performanța rețelei wireless și să blochezi utilizatorii suspecți. Fing afișează o listă toate dispozitivele conectate la rețeaua wireless, inclusiv PC-uri, și permite utilizatorului să blocheze intruși.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…