Cele mai bune aplicații pentru Android în 2018: Waze social GPS Maps & Traffic, Gboard

image of cele mai bune aplicatii android 2018

Deși au trecut doar cinci luni din anul 2018, pe Google Play au fost lansate o mulțime de aplicații noi, dar și de actualizări ale aplicațiilor deja consacrate.

În articolul de astăzi vă vom prezenta top cele mai bune 5 aplicații din 2018 pe care trebuie să instalați. Două dintre acestea aparțin Google, aplicația pentru gps Waze și Gboard, o tastatura optimizată. În top veți regăsi o aplicație pentru administrarea mailurilor, una pentru prognoza meteo și una pentru imagini.

  1. Waze social GPS Maps & Traffic

    Waze social GPS Maps & Traffic

    Waze este o aplicaţie de navigaţie care oferă informaţii despre trafic în timp real. Fiecare utilizator Waze are posibilitatea de a introduce un eveniment rutier pe traseul parcurs. Totodată, aplicația permite trimiterea către prieteni a unei estimări în legătură cu perioada estimativă a sosirii.

  2. Gboard – Tastatura Google

    Gboard – Tastatura Google

    Tastatura Google le permite utilizatorilor să introducă un text mai rapid şi să folosească emoticoanele ca mijloc de exprimare! Oferă o caracteristică vocală de tastare, un dicţionar în peste 25 de limbi, sugestii, corecţii, predicţii de cuvânte şi permite utilizarea de emoticoane.

  3. Blue Mail - Email Mailbox

    Blue Mail – Email Mailbox

    Blue Mail este o aplicație care permite utilizatorului să gestioneze mai multe conturi de e-mail dintr-un singur loc. Suporta conturi Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Hotmail și Live, printre altele; îți permite să personalizezi cutiile poștale, să sincronizezi mai multe conturi și să primești notificări.

  4. 1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather este o aplicaţie de prognoză meteorologică care afişează condiţiile atmosferice şi vremea direct pe dispozitivul mobil. Fie că doriți să urmăriți evoluția temperaturilor pe parcursul zilei sau doriți să vedeți cum va fi vremea în weekend, aplicația vă pune la dispoziție toate informațiile.

  5. Imgur

    Imgur

    Acum îţi poţi folosi timpul liber pentru a verifica şi partaja fotografiile cu membrii unei comunităţi online distractive. Suportă diverse formate foto, poţi partaja, vota şi comenta pe imagini şi îi permite utilizatorului să gestioneze galeria foto şi să încarce direct de pe dispozitivul Android.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…